Otac dvoje djece poginuo u bizarnoj nesreći na biciklu: Mačke mu došle glave, ali napravio je jednu KOBNU GREŠKU

Region

Otac dvoje djece poginuo u bizarnoj nesreći na biciklu: Mačke mu došle glave, ali napravio je jednu KOBNU GREŠKU

Otac dvoje dece, Kristijan Rivs iz Ragbija u Velikoj Britaniji, je 30. jula na putu do posla, zadobio ozbiljnu povredu glave u nesreći u gradu Vorkširu.

Njegov sin Dominik Rivs je na GoFundMe stranici napisao da je njegov otac prevezen helikopterom u bolnicu i da je “vodio veoma tešku borbu” nakon operacije kojom je trebalo da se smanji pritisak na mozak, javlja “Skaj njuz”.

Međutim, pošto nije reagovao na terapiju kako se očekivalo, preminuo je 5. avgusta.

Dominik je rekao da njegov otac, koji je imao 52 godine, nije nosio kacigu tokom incidenta koji se dogodio u ranim jutarnjim satima.

“Teško je to reći jer želim svog oca nazad, ali njegove povrede su mogle biti manje ili bi možda bio potpuno u redu da je nosio kacigu. Zato nosite kacigu, zaboga”, poručio je sin za “Birmingem Mejl”.

Snimak nadzorne kamere s obližnje garaže navodno je pokazao da su mu se dve mačke koje su se borile isprečile na putu.

“Verovatno ih je uplašio kad je skrenuo iza ugla i one su istrčale ispred njega. Jedna je završila pod prednjim točkom, a nažalost, druga pod zadnjim. On je pao sa bicikla i zadobio veoma tešku povredu mozga”, rekao je Dominik.

Kristijan Rivs, poznat među prijateljima kao Lurč, preminuo je mirno u bolnici u Koventriju, okružen porodicom.

Dominik je rekao da je stavio Baunti čokoladicu u očevu ruku pre nego što je preminuo, jer je voleo kokos, a sada prikuplja sredstva kako bi mu “priredio oproštaj kakav zaslužuje”. (Telegraf)