Dvojica suigrača postali tate blizanaca na isti dan u istoj bolnici

Zanimljivosti

Dvojica suigrača postali tate blizanaca na isti dan u istoj bolnici

Sigurno je da je Bog imao ulogu u učvršćivanju prijateljstva dvojice bivših igrača bejzbola s Framingham State University kada su dvojica suigrača postali tate na isti dan!

Chris Blydell i Justin Stanizzi igrali su kratku poziciju i treću bazu na bejzbolskoj ekipi Framingham Ramsa prije više od desetljeća, ali njihovi su se putevi ponovno susreli na velik način u posljednjih nekoliko mjeseci.

Chris i Justin očekivali su blizance
Chris i Justin saznali su putem društvenih mreža da obojica očekuju blizance. Povezali su se, a njihove supruge, Michela i Allison, također su se uzbudile zbog zajedničkog puta prema roditeljstvu.

Michela je rekla: “Imali smo istu doktoricu koja je rekla da je prilično sigurna da ćemo oboje roditi malo ranije, ali uspjeli smo izdržati svih 38 tjedana i roditi na isti dan. Bilo je to nevjerojatno ludo.”

Michela i Allison ne samo da su rodile sva četiri djeteta 21. srpnja 2024. godine, već su svoje dragocjene blizance rodile u istoj bolnici – Mount Auburn Hospital u Cambridgeu, Massachusetts. Prema izvješću NBC Bostona, sva četiri djeteta rođena su u razmaku manjem od dva sata!

Postoji toliko ludih slučajnosti
Lude slučajnosti tu ne prestaju! U oba slučaja, djevojčice su rođene prve, a dječaci drugi. Roditelji su izvijestili da su obje djevojčice “živahne” tijekom drijemanja i spavanja, dok su dječaci zadovoljni jesti i drijemati. Oba para slave godišnjicu braka u travnju, u razmaku od samo četiri dana. Kako je to zabavno!

Justin je uz smijeh podijelio: “Svi smo se nekako družili u hodniku, a ljudi su nam govorili: ‘Ne možete samo stajati u hodniku i držati bebe.’ Stvarno je cool moći se povezati s nekim tko prolazi kroz nešto vrlo slično.”

Framingham State University podijelio je priču o svojim diplomantima na svojoj web stranici. Prema školskoj web stranici, Justin i Allison, roditelji Sloane i Salvatore, te Chris i Michela, mama i tata Reece i Brooksa, raduju se dijeljenju izleta na plažu svake godine na rođendan svojih blizanaca!

Najbolje želje i Božji blagoslov upućujemo obiteljima Blydell i Stanizzi! (novizivot.net)