Duško došao da posjeti majku, pa napravio haos u selu: Komšije otkrile istinu o Tošiću

Region

Duško došao da posjeti majku, pa napravio haos u selu: Komšije otkrile istinu o Tošiću

Fudbalski menadžer i bivši reprezentativac Duško Tošić potekao je iz zrenjaninskog sela Orlovat, koje je nastavio redovno da posećuje i kada je postao slavan i bogat. Komšije Duška Tošića oduvek su bile ponosne na njega.

– Duška ne viđamo više često ovde kao nekad, kad je redovno dolazio. On je jako kulturan mladi čovek, koji se ne stidi svojih korena i mesta odakle je potekao. Bio je oduvek dobro dete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovek. Uvek kad dođe da poseti majku, uredno se javi svima nama i nakratko porazgovara. Dolazi za velike praznike, takođe i njegova sestra Katarina. Često dovede i svoje ćerke, one obožavaju da provode vreme ovde kod bake na selu. Nema lepšeg od toga – rekli su meštani Orlovata.

Duška svi u selu vole i poštuju. Čak i kada su mediji brujali o tome da je fizički nasrnuo na suprugu, njegovi meštani su ga branili govoreći da to ne može biti istina, te da Tošić nikada nije bio nasilan.

Majka Nikoleta, takođe je uvek branila Duška, ali i o snaji Jeleni je kad god bi je novinari upitali nešto za nju uvek govorila u superlativu. A, koliko i dalje voli i poštuje snaju dokaz je i njihova poslednja zajednička fotografija.

Kako tvrde komšije, Jelenu odavno nisu videli, ali je Duško nedavno dolazio u posetu majci i tom prilikom obradovao i susede.

– Duško je sad majci doneo razne stvari i poklone, a isto je podelio i komšijama koji ga mnogo vole. Svi se u selu obraduju kad saznaju da je tu. Oni imaju dve kuće, nova je preko puta druge, pa tako u malom mestu se lepe vesti brzo pročuju – otkrio je jedan meštanin Orlovata uz reči da je ovim postupkom Duško izazvao pozitivan haos, jer su svi samo o tome pričali. AUTOR: SVET FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM