STANISLAV NASTAVIO DA ŠVRLJA, MAJA ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! Ponovo uhvaćen sa Vanjom, od ovoga se neće oprati!

Showbizz

STANISLAV NASTAVIO DA ŠVRLJA, MAJA ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! Ponovo uhvaćen sa Vanjom, od ovoga se neće oprati!

Stanislav Krofak ne mari za Majinu ljubomoru.

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jednu od najžustrijih svađa u spoljnom svetu zbog Vanje Ignjatović, nekadašnje supruge Nenada Aleksića Ša, s kojom je Stanislav stupio u kontakt pre ulaska u “Elitu”, kada je Miona Jovanović odlučila da ga prevari i ostavi zbog Ša.

Kako je Vanja kontaktirala sa Stanislavom po njegovom izlasku iz rijalitija, Maja je napravila neviđenu dramu i izljubomorisala, a kasnije je Krofak odlučio da nestane na par dana. Iako su se ubrzo pomirili, čini se da Stanislav nije spreman na kompromise, pa i danas prati Vanju na Instagramu, što je veoma čudno, s obzirom na Majinu ljubomoru.

 

Stanislav Krofak i Vanja Ignjatović
Kako su otkrili nedavno u emisiji “Narod pita” Maja je ljubomorna zbog Stanislavove komunikacije s Vanjom, a Krofak nije spreman da prekine priču s njom jer ima sasvim korektnu relaciju i ne smatra da Maja treba to zamerati.

Nakon svega smo došli u emisiju “Narod pita” i tu smo rekli jedno drugome sve što smo imali. Ja sam joj nakon toga rekao da je gotovo i dogovorili smo se da možemo piti kafu i čuti se, sve možemo, ali sve u granicama normale. Ne želim pritisak. Ja joj dam ruku, a ona me uzme za vrat. Ne volim taj pritisak – dodao je Stanislav Krofak za Pink.
Iako mu je Maja zamerila odnos sa Vanjom, čini se da su Pantera i Nenadova bivša sve bliži, pa je Vanja javno podržala njegovo gostovanje i lajkovala mu fotografiju iz te emisije, čime je jasno stavila do znanja da se ne obazire na Majine komentare i kritike. (Autor: Republika/M. I.)