ANĐELKU JE U*IO NEVJENČANI SUPRUG: Dovezla djecu kod babe i dede, monstrum joj ušao u automobil, a onda POTEGAO PIŠTOLJ

Svijet

ANĐELKU JE U*IO NEVJENČANI SUPRUG: Dovezla djecu kod babe i dede, monstrum joj ušao u automobil, a onda POTEGAO PIŠTOLJ

Anđelku M. (34) ubio je u ponedjeljak u Šipovu nevjenčani suprug Nikola Cumbo (37) nakon čega je pokušao da presudi i sebi!

Nesretna žena je na mjestu ostala mrtva dok je Cumbo sa prostrelnom ranom glave prevezen u UKC Republike Srpske gdje je operisan, ali je ipak preminuo od povreda. Anđelka je prema navodima ATV podnosila u dva navrata protiv svog nevjenčanog supruga Nikole Cumbe (38) prijave za nasilje u porodici, a jedna od tih istraga je obustavljena jer je odustala od krivičnog gonjenja.

Izvor blizak istrazi otkriva da je Anđelka prvu prijavu protiv Cumbe podnijela 2023. godine dok je drugu podnijela u maju.

– U oba slučaja je policija postupala po prijavama i protiv Cumbe je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. U jednom slučaju istraga je obustavljena jer je žrtva odustala od krivičnog gonjenja dok je druga prijava i dalje u radu – kaže dobro obaviješteni izvor.

Anđelka je nakon napada u maju napustila Cumbu i sa njihovo dvoje djece, starosti dvije i šest godina, živjela kod rođaka. Međutim, svjedoci tvrde da su Anđelka i njen nevjenčani suprug i poslije toga ostali u kontaktu i da su ih viđali zajedno.

DJECU DOVEZLA KOD BABE I DEDE

Dosadašnja istraga ukazuje da je Anđelka jutros automobilom djecu dovezla kod Cumbinih roditelja na čuvanje. Nikola je navodno sačekao ispred kuće i kada je Anđelka ostavila djecu, sjeo je u automobil, počinio jezivi zločin, a potom pokušao da se ubije.

Zasad nije poznato gdje je i kako Cumbo nabavio pištolj, ali se najvjerovatnije radi o nelegalnom oružju. (pressmediabih.com)