“IZABRALI SMO I IMENA ZA DJECU, ALI SUDBINA… TAKO SE ZVAO TAJ TVOJ MOTOR” Riječi vjerenice kidaju dušu! Poginuo bajker

Region

“IZABRALI SMO I IMENA ZA DJECU, ALI SUDBINA… TAKO SE ZVAO TAJ TVOJ MOTOR” Riječi vjerenice kidaju dušu! Poginuo bajker

Osvanula je još jedna potresna objava o bajkeru Nikoli Bucalo (28) iz Badovinaca koji je poginuo u utorak u jezivoj saobraćajnoj nesreći kada je podleteo pod traktor na putu u mestu Klenje u blizini Bogatića. Naime, njegova verenica podelila je reči koje razaraju dušu nakon njegove pogibije.

 

Zaprosio si me kamenom, pa kad budemo imali para, kupićemo prsten. Od tog dana sam tvoja žena, a ti zauvek moj čovek. Izabrali smo pesmu za prvi ples, imena za decu. Najbolji sin, brat, prijatelj, muž, čovek, sve si najbolje i najlepše. Ali sudbina… tako se zvao taj tvoj motor, neću reći prokleti, znam da si ga voleo. Živim za dan kada ćemo se ponovo sresti i zaplesati taj prvi ples, a do tad dovoljan je jedan dah za nas oboje. Počivaj u miru anđele moj, žena te voli, čuvaj nas – napisala je Nikolina verenica uz potresni video objedninjenih trenutaka provedenih zajedno sa njim.

Prijatelji su se takođe danima opraštali od dugogodišnjeg bajkera, a nakon saznanja o tragediji, Nikolini prijatelji i kolege bajkeri želeli su da ga isprate onako kako dolikuje, te je juče održana vožnja motorima upravo u njegovu čast. Jedan od Nikolinih prijatelja nakon toga objavio je potresne reči zajedno sa kolažom fotografija na kojima zajednički poziraju na motorima.

 

Mi nismo bili braća, a ni drugari, mi smo bili porodica brate moj. Sada si na nekom boljem mestu i gde su putevi čistiji i mnogo bolji. Jednog dana zajedno ćemo se voziti kao što smo se vozali pre nekoliko dana. Nema dana da nismo bili zajedno i pričali o motorima, nije trebalo ovako da ispadne, sada si na nekom boljem mestu. Počivaj u miru, bradonja moj, volim te – napisao je Ivanov blizak prijatelj u potresnoj objavi.

Inače, nesreća se dogodila na magistralnom putu Badovinci-Klenje, u nepreglednoj i veoma oštroj krivini, a nažalost, motociklisti nije bilo spasa.

Kako smo ranije pisali, Nikola je na sebi imao propisanu bajkersku opremu, kao i kacigu na glavu, međutim, ni to mu nije pomoglo. Mladić je stradao na licu mesta, a ekipa Hitne pomoći je mogla da konstatuje samo njegovu smrt.

Traktorista je bio uznemiren nakon nesreće i ostao je da sačeka policiju. Ubrzo su se na mestu nesreće okupili meštani, prijatelji i rođaci poginulog bajkera koji nisu mogli da poveruju da je on nastradao, s obzirom na to da je godinama vozio motor i bio veoma oprezan bajker – rekao je izvor za Kurir. kurir.rs