DANKA ILIĆ I DIZELDORF: Porodica nestale djevojčice zbunjena i uznemirena zbog neprovjerenih navoda o njenom boravku u Njemačkoj

Region

DANKA ILIĆ I DIZELDORF: Porodica nestale djevojčice zbunjena i uznemirena zbog neprovjerenih navoda o njenom boravku u Njemačkoj

Nakon što su se pojavili navodi da bi Danka Ilić mogla biti u Diseldorfu, ekipa Republike je odlučila da poseti Bor i istraži situaciju u domu Ilića. Posetili smo Miloša i Ivanu Ilić, roditelje Danke, koji su bili iznenađeni i uzrujani zbog situacije.

Roditelji Danke su rekli da nije bilo nikakvih zvaničnih obaveštenja ili pisama od nadležnih organa u vezi sa mogućim boravkom njihove ćerke u Nemačkoj.

Prema rečima oca, jedine informacije koje su imali dolazile su preko društvenih mreža, konkretno sa Fejsbuk profila Dejana Dragojevića, gde se navodilo da bi Danka mogla biti u Nemačkoj.

Otac Ilić je naglasio da te informacije nisu potvrđene zvaničnim putem i da nisu primili nikakva pisma niti obaveštenja koja bi to potvrdila.

Svašta se pojavljuje u medijima. Nama nije stiglo nikakvo pismo. Ni mom ocu Milanu. Videli smo na Fejsbuk profilu od tog oca Dejana Dragijevića Radeta da je podelio nečiju objavu da je Danka, navodno, u Nemačkoj, ali to ne bih komentarisao. Zaista više nema smisla to komentarisati – kratko i ljutito je rekao Miloš Ilić za Srpski telegraf i Republiku.

Nakon razgovora sa Dankinim ocem, ekipa je posetila Dankinu baku. Baka je bila vidno uzrujana i rekla je da ni ona nije primila nikakvo zvanično obaveštenje. Nije im jasno šta se dešava i sve informacije koje su čuli iz medija nisu im bile potvrđene. Osećaju se zbunjeni i ne znaju šta da misle, jer nisu imali nikakve konkretne informacije osim onih koje su čuli iz nepouzdanih izvora. Autor: Republika