Najstarija olimpijka ima 42 godine i nikada nije imala intimni odnos: Čuva se za brak!

Svijet

Najstarija olimpijka ima 42 godine i nikada nije imala intimni odnos: Čuva se za brak!

Olimpijka Lolo Jones (42) je svoje djevičanstvo nazvala “darom koji želi dati svom suprugu”, ali je rekla da odluka nije bila laka.

Lolo se smatra jednom od najljepših sportašica na planeti, a pozornost na borilištima diljem svijeta plijeni svojim rezultatima, kao i činjenicom koja je da nikada nije imala intimni odnos.

To je prvi put iznijela u javnosti kada je imala 37 godina, a sada sa 42 godine situacija se čini nepromijenjenom.

Lolo, prvakinja u utrkama s preponama i bobu koji je među rijetkim sportašima koji su se natjecali i na Zimskim i na Ljetnim olimpijskim igrama, godinama je govorila o tome da još uvijek čeka tu jednu osobu.

U Pekingu 2008. i Londonu 2012. trčala je 100 metara s preponama, dok je u Sočiju nastupila u bobu. Unatoč tome što nikada nije osvojio olimpijsku medalju, postala je jedna od najistaknutijih sportašica u posljednja dva desetljeća.

 

Najstarija natjecateljica na utrci na 100 metara
“Najstarija sam natjecateljica u utrci na 100 metara s preponama koja se ikad kvalificirala za Olimpijske igre”, jasno stoji na njezinom “Instagram” profilu.

O svom djevičanstvu je progovorila: “Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama sportašima, ali uvijek bi uslijedio prekid i srce bi mi bilo slomljeno. Odlučna sam da ću prvi put imati seks tek kad se udam, ali nikako da nađem pravog muškarca”, rekla je razočarana Lolo.

Čak joj ni javno priznanje nije pomoglo. No, umjesto da joj nakon priznanja bude lakše, imala je još manji izbor frajera koji su se s njom željeli upustiti u vezu.

Sportašica se ne stidi svoje kršćanske vjere zbog koje drži do svoje čistoće. Ranije ove godine je potaknula sportaše da sa svojim rezultatima proslavljaju Boga.

Također je govorila o svom životu kao sportašice i izazovima predstavljanja svoje vjere u pozadini izazova koji testiraju tu vjeru i pridržavanju tih načela kada su mnogi drugi natjecatelji odabrali drugačiji put. novizivot.net