Identične četvorke dijelile jednu posteljicu prije nego su se rodile: Puštene kući nakon 3 mjeseca na intenzivnoj njezi

Region

Identične četvorke dijelile jednu posteljicu prije nego su se rodile: Puštene kući nakon 3 mjeseca na intenzivnoj njezi

Majka i otac u Teksasu imaju za ispričati nevjerojatno rijetku priču. Jonathan Sandhu i njegova supruga Mercedes sada su roditelji četiri identične četvorke! I nakon što su bebe provele tri mjeseca na intenzivnoj njezi, konačno mogu kući.

Mercedes je svoje četvorke začela prirodnim putem. Ova vrsta trudnoće, koja se naziva monokorionska trudnoća, nevjerojatno je rijetka jer sve četiri bebe dijele jednu posteljicu.

Johnathan je razgovarao o mogućim rizicima dijeljenja jedne posteljice u razgovoru za Good Morning America.

“Bile su izložene povećanom riziku za gotovo sve loše stvari koje mogu pratiti nedonoščad”, rekao je.

Osim što su najrjeđe identične četvorke ikad, ove četiri djevojčice po imenu Hannah Grace, Lucy Marie, Rebecca Clair i Petra Anne također su rođene prerano. Mercedes je svoje kćeri rodila 1. svibnja kada je bila trudna 29 tjedana i tri dana.

Četvorke su vodile dugu bitku na intenzivnoj njezi
Iako su ove četvorke rođene na isti dan, kući nisu stigle zajedno. Hannah i Petra prve su napustile bolnicu 12. srpnja, nakon dva mjeseca boravka na intenzivnoj njezi. Lucy je otišla kući tjedan dana kasnije, a Rebecca se pridružila svojim sestrama nakon ukupno tri mjeseca.

 

Četvorke nisu bile prva djeca Jonathana i Mercedes. Par je također roditelj sinova Lukea (4) i Aarona (2), a dječaci jako vole svoje nove sestre.

Iako imati šestero djece može biti dovoljno izazovno, imati šestero djece ispod 5 godina doista je impresivan podvig.

“Najbolji dio je bilo gledati kako naši dečki dočekuju svoje male sestre”, rekao je tata Johnathan. “Oni su opsjednuti djevojčicama. Vidjeti našu malu obitelj kako se okuplja bio je najdirljiviji trenutak u našim životima.”

Ovoj nevjerojatno preslatkoj obitelji želimo obilje Božjih blagoslova!!!

novizivot.net