ŠA NAŠAO ZAMJENU ZA MIONU! Uslijedile ŠOK VIJESTI nakon brutalnog HAOSA u Eliti 7, evo s kim sada provodi vrijeme (FOTO)

Showbizz

ŠA NAŠAO ZAMJENU ZA MIONU! Uslijedile ŠOK VIJESTI nakon brutalnog HAOSA u Eliti 7, evo s kim sada provodi vrijeme (FOTO)

Reper se ponosno oglasio na Instagramu!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su kontroverzni par iz “Elite 7” čija je veza pod stalnim nadzorom javnosti, koja sumnja u njihovu ljubav. Iako je reper pokušavao da predstavi njihovu vezu u boljem svetlu, tokom nedavne emisije “Narod pita” došlo je do žestoke svađe između njih dvoje. Tom prilikom je Aleksić navodno ponovo shvatio da Miona “igra rijaliti” i da ga ne ceni. U jednom trenutku, Ša je čak i napustio emisiju, ali se vratio i objasnio svima da Jovanovićeva nije takva van kamera i da je sve samo predstava za publiku.

Reper je, inače, nedavno po četvri put postao stric, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelio kako provodi vreme sa sinovima svog brata Predraga. Naime, Ša je u više navrata tokom boravka pred kamerama isticao koliko mu oni nedostajao, a sada je konačno došao trenutak da se ponovo spoje i nadoknade izgubljeno vreme.

Podsećanja radi, Tara Simov, bivša devojka Nenada Aleksića Ša, nedavno je istakla da je Miona Jovanović nepotrebno izblamirala sebe i svoje roditelje, a zatim je progovorila o Vanji Ignjatović i njenom prekidu trudnoće, tvrdeći da se Ša plaši da postane otac.

Mi trenutke intime nismo imali, imali smo jedan trenutak zbog kog se jako, jako, kajem, Bože, oprosti mi, a što se tiče govorenja, ja sam lagala svuda da bih mu rodila šestoro dece, što se tiče toga da li se on boji da neće postati otac, ja mislim da se on boji upravo toga da postane otac, jer imao je priliku i naveo je ženu da pobaci i tu priliku koju mu je Bog pružio… On je anksiozan jako i depresivan čovek, tako da mislim da on svakako ne bi mogao da iznese tu ulogu. Ja se nadam da će se on ostavriti u toj ulozi, ali zdrav. Nadam se da će postati otac u momentima kada bude bio psihički stabilan, ukoliko ikada bude – zaključila je Simova. (ekskluziva.ba)