David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAJKI!

Showbizz

David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAJKI!

David Dragojević se nije dugo pojavljivao u medijima, sinoc kada se pojavio napravio je bum!

Ana Radulović je pravila rođendan gde je bilo dosta ljudi iz rijalitija i medija. David je tu noć kačio storije, ali posebnu pažnju privukao je onaj sa Majom Marinković koja je skoro izašla iz rijalitija.

Gledajući njegov intervju očigledno su i drugi novinari primetili varnice ili što bi Lepi Mića rekao “Gospodo ovo je ljubav, prava emocija jer su im se sreli pogledi” . Dejan Dragojević brat od Davida prokomentarisao je potencijalnu snajku.

“Maja je top. Priznajem je kao snajku i AMINUJEM ovu vezu. Idem i u Džamiju a i u Crkvu da se molim bogu samo neka moj brat uživa. Svako ko moju snajku bude dirao završiće na mojoj crnoj listi. Ja je lično branim i zastupam!”

Dejan je još dodao:

– Maja i ja smo se svađali i mirili 100 puta, ali ona nije zla vidi da se da je dobra i da nije kvarna. Ja sam neko ko je svašta govorio ali bilo, prošlo. Mislim da je ona neko ko je danas simbol svim nekim devojkama koje žele da se proguraju u medijima i da dosta njih želi izgled kao što ima ona!

Maja je pre rijalitija imala aferu sa Pecom Aleksandrinim mužem, koja je inače Davidova bivša devojka. A Maja je bila sa Filipom Carem koji je Dejanov zet, tačnije momak koji ga je razveo. Čini nam se da rijaliti krugu nikad kraja i ko zna šta nas još čeka!

Ostaje nam da vidimo da li će Maja postati Veternička Princeza. (Hypetv.rs/D.D.)