POSTALA JE MILIONERKA PRE 20. GODINE: Odselila se od roditelja sa 18, sada zarađuje milione, kupa se u LUKSUZU – evo čime se bavi

Zanimljivosti

POSTALA JE MILIONERKA PRE 20. GODINE: Odselila se od roditelja sa 18, sada zarađuje milione, kupa se u LUKSUZU – evo čime se bavi

Linzi Donovan danas je devojka u dvadesetim godinama o kojoj priča ceo svet. Sa samo 19 godina kupila je luksuznu vilu, ali pored nje još šest kuća i ima milione na računu.

Skromno detinjstvo

Tokom detinjstva odrastala je u skromnoj porodici i nije mogla ni da nasluti da će danas biti milionerka. A milionerka je postala pre 20. godine. Naime, kada je napunila 18 godina napustila je roditeljski dom i preselila se na Floridu. Odlučila je da se posveti društvenim mrežama kako bi ostvarila neku zaradu, strimujući video snimke.

Investicija u nekretnine

Zarada je ubrzo stigla, a ona je pametno ulagala novac.Sve što je zarađivala ulagala je u nekretnine. Na taj način bogatstvo je umnožavala da bi u jednom trenutku posedovala čak 7 nekretnina i to veoma luksuznih.

“Iznenadila sam svoje roditelje sa njihovom kućom iz snova. Vrištali su dok su razgledali prelepu kuću u kojoj je bio i bazen. “Kupuješ ovo za nas?” pitali su za imanje koje ima četiri spavaće sobe, šest kupatila i pansion. Dobar je osećaj pružiti im život kakav zaslužuju“, rekla je za “Truli”.

Linzi je javno govorila o svom bogatstvu, snovima koje je imala još kao veom mlada. Ona je ispričala kako je potrošila više od 80 hiljada evra na odeću od svoje 16. godine, šminkala se u vrednosti od 40 hiljada evra i iselila se iz roditeljske kuće onog dana kada je napunila 18 godina. Milionerki najveće zadovoljstvo pruža činjenica da nikada ne mora da brine o cenama i da sebi uvek može sve da priušti.

Ogromna popularnost na mrežama

Linzi je i danas veoma popularna na društvenim mrežama gde svoje pratioce redovno izveštava o brojnim zanimljivostima iz svog života. Popularnost je dovela do toga da uradi i neke od korekcija na svom telu te možemo videti značajno uvećane grudi koje mnogima privuku pažnju. (Kurir.rs/M.J)

@linsey99foreverr

Matching my benzy🙈

♬ Collide (sped up) – Justine Skye