Djed Umro Od Tuge Na Sprovodu Svog Voljenog Unuka (8)

Region

Djed Umro Od Tuge Na Sprovodu Svog Voljenog Unuka (8)

Obitelj iz Sydneya doživjela je nezamislivu tugu kada se djed Stan srušio na sprovodu svog osmogodišnjeg unuka Tommyja, a potom i preminuo. Stan se oprostio od malog Tommyja, koji je preminuo od raka ranije ovog mjeseca, na njegovom sprovodu prošlog tjedna. Nakon izlaska iz kapele, Stan je doživio kolaps.

Prisutni liječnici i medicinske sestre pokušali su ga reanimirati i prevezli su ga u bolnicu Blacktown, no nažalost, preminuo je. Amanda Adams-Bennett, majka Tommyja i Stanova kći, podijelila je svoje osjećaje na stranici za prikupljanje sredstava u znak podrške svojoj majci Lynn.

“Prolazim kroz vrtlog tuge, ljutnje i drugih emocija”, napisala je Amanda. “Morali smo se oprostiti od našeg sina, a sada i od tate.”

“Mama je izgubila svog vjernog supruga s kojim je bila 47 godina. Najstrpljivijeg, najljubaznijeg, najpoštenijeg čovjeka kojeg sam ikada poznavala. Bila sam ponosna što sam ga mogla zvati tata, a naši dječaci svog djeda.”

“Naša obitelj prolazi kroz neopisivu bol. Dvoje divnih ljudi koje volimo svim srcem prerano su napustili ovaj svijet.”

Amanda je za 7News rekla da je njezin otac “živio za svoje unuke.” Tommyju je u rujnu prošle godine dijagnosticiran difuzni intrinzični pontinski gliom (DIPG) — rijedak i agresivan oblik raka u djetinjstvu.

Preminuo je 2. srpnja, a njegov sprovod održan je 12. srpnja, datum koji je sada i datum smrti njegovog djeda Stana. Ova tragedija potresla je obitelj i zajednicu, ostavljajući ih u dubokoj boli zbog gubitka dviju voljenih osoba u tako kratkom vremenu. Držimo ih u našim molitvama! (novizivot.net)