ANELI SE SLOŠILO KADA JE UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI: Dijete ju je jedva prepoznalo, ona jaukala na sav glas! (VIDEO)

Showbizz

ANELI SE SLOŠILO KADA JE UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI: Dijete ju je jedva prepoznalo, ona jaukala na sav glas! (VIDEO)

Potresne scene u domu Aneli Ahmić.

Iako je spektakularno superfinale “Elite” održano prošlog vikenda, vicešampionka Aneli Ahmić tek danas napušta Srbiju, kako je naglasila, zbog brojnih obaveza koje je imala iz razloga što je osvojila drugo mesto.

Naime, mnogi su je osuđivali zašto još nije otišla kući da vidi dete, o čemu je ona govorila i u sinoćnjoj emisiji “Narod pita” u kojoj se suočila sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ljudi me linčuju danima kakva sam majka, jer nisam otišla kući da vidim dete, a ja sam ovde pod ugovorom i radim, na poslu sam. Janjuševa Kruna živi u Beogradu, moja Nora ne, ja ovde snimam emisije, nisam imala vremena, hvala Bogu pa idem sutra. Svaku noć prolazim teške momente i plačem, niko ne zna kako je meni u moja četiri zida – poručila je Ahmićeva u sinoćnjoj emisiji.
Aneli je završila sve svoje obaveze u Beogradu, pa otišla da poseti svoju ćerku, a emotivan susret je porodica zabeležila, te je Ahmićeva kasnije isti snimak podelila putem svog Instagram profila. Mala Nora joj je trčala u zagrljaj, a Aneli je briznula u plač kada je ugledala svoju naslednicu nakon deset meseci boravka u rijalitiju.

Podsećanja radi, Aneli je juče okačila i dirljiv snimak sa ćerkicom Norom, koju jedva čeka da vidi. Međutim, kako je i sama priznala osećanja prema Janjušu i dalje ima uprkos tome što ne planira pomirenje sa njim, pa joj to otežava celu situaciju.

Ipak, pesmom Marije Šerifović “Drugačija” kao da je htela svima da stavi do znanja da ona ide uzdignute glave i kad joj je najeteže. (ekskluziva.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Republika (@republika.rs)