ŠA SE SPREMA TOTALNI PAKAO! Bivša supruga napravila ŠOK KORAK – OVO će ga totalno UNIŠTITI!

Showbizz

ŠA SE SPREMA TOTALNI PAKAO! Bivša supruga napravila ŠOK KORAK – OVO će ga totalno UNIŠTITI!

Uroš Stanić otkrio je da mu je bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović pružila podršku!

Nakon brutalnih sukoba u rijalitiju “Elite 7”, najmlađi učesnik Uroš Stanić je konačno odlučio da stavi tačku na reperove nasrtaje i uvrede. Odlučio je da presavije tabak i tuži Nenada Aleksića Ša, sa kojim je imao najbrutalnije sukobe u tom rijalitiju. Stanić nije ostao sam u ovoj odluci, već je najavio da će i njegova majka pokrenuti tužbu protiv repera.

Uroš Stanić je putem storija na društvenoj mreži Instagram obavestio javnost o ovoj odluci, ističući da je njegova majka prolila mnogo suza zbog uvreda koje je Ša izgovarao. Njegova odlučnost da stane na put nasilju i uvredama izazvala je brojne reakcije među korisnicima društvenih mreža.

 

Pored mene, koji sam te već tužio, tužiće te i moja majka, koja je prolila mnogo suza zbog uvreda koje si joj izgovarao! Jedva čekam da te postavim na svoje mesto, smradu – napisao je Uroš na društvenoj mreži Instagram.

Međutim, nakon Uroša, oglasila se i Nenadova bivša supruga, Vanja Ignjatović pružila je podršku Staniću, te mu je uputila javno preko Instagrama poruku da će mu pomoći šta god bude trebalo.

Uroš je preneo kod sebe Vanjih Instagram stori i zahvalio joj se na podršci. (AUTOR: REPUBLIKA/O. B.)