Razboljela se u januaru, a umrla u maju… Bila je težak bolesnik: Mirza Selimović otkrio od koje je bolesti preminula njegova majka

Showbizz

Razboljela se u januaru, a umrla u maju… Bila je težak bolesnik: Mirza Selimović otkrio od koje je bolesti preminula njegova majka

Dva mjeseca nakon tragičnog gubitka svoje majke, Mirza Selimović, pobjednik “Zvezda Granda” iz Srebrenika, konačno je otkrio javnosti od čega je tačno preminula njegova majka Nedreta Selimović.

U emotivnom intervjuu za senzacija.ba, Mirza je podijelio detalje o svojoj nemjerljivoj porodičnoj tragediji koja ga je duboko pogodila.

Mirza je otvorio svoju dušu i priznao kako je nakon gubitka majke pronašao snagu da snimi pjesmu posvećenu njoj, izrazivši svoju ljubav i tugu kroz umjetnost. Ova gesta bila je način da izrazi svoje emocije i odaje počast ženi koja je imala neizbrisiv uticaj na njegov život.

 

Na kraju razgovora, Mirza je hrabro otkrio od čega je tačno bolovala njegova majka Nedreta, koja je oboljela u januaru, a preminula već u maju iste godine. Detalji o njenom zdravstvenom stanju, koji su sada javno dostupni u priloženom videu, bacaju novo svjetlo na teškoće s kojima se njegova porodica suočavala tokom tog teškog perioda.

Ovaj iskreni intervju sa Mirzom Selimovićem pruža uvid u njegovu ličnu bol i snagu koju je pronašao u muzici kao načinu izražavanja i terapije tokom vremena tuge. (senzacija.ba)