PRVO JE OŽENIO, PA TEK ONDA SAZNAO DA SU ROD: Svi su im pričali da liče jedno na drugo, sad ne žele razvod

Zanimljivosti

PRVO JE OŽENIO, PA TEK ONDA SAZNAO DA SU ROD: Svi su im pričali da liče jedno na drugo, sad ne žele razvod

Bračni par iz Jute, Amerike, Tajli i Nik Voters, podelili su iznenađenje nakon što su otkrili da su zapravo rođaci. Iako su u braku tri godine, insistiraju da se neće rastati uprkos ovom neverovatnom otkriću.

– Više od tri godine braka i saznajemo da smo rođaci. Htela bih da se šalimo, ali nije šala – napisali su na TikTok videu, koji je pregledan više od 6,5 miliona puta.

Par je u drugom videu, saopštio da ne planiraju da se razvedu. Takođe su otkrili da dele isti rođendan i da im je ranije rečeno da liče jedno na drugo.

– Ljudi kada nas vide misle da smo brat i sestra, međutim, mi smo samo rođaci, koji su u braku – stoji u opisu videa, a o tome je pisao i Daily Mail.

Iako nisu prvi par koji je otkrio da su rođaci nakon što su se venčali, njihovo izbegavanje pitanja o tome koliko su zaista u bliskom srodstvu izazvalo je sumnju kod nekih korisnika.

Komentari na društvenim mrežama bili su brojni, a mnogi korisnici su podelili slična iskustva.

– Ista stvar i kod nas, u braku smo tri godine i imamo dete, a onda smo saznali da smo rođaci, peto koleno.

@nickandtylee

I wish I was kidding🤭 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp

♬ Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd

– Moj muž i ja smo 10. koleno, ali svi koji žive u Juti su rođaci na neki način.

– Zato moja mama želi da zna sa kim se zabavljam kako bi mogla da mi kaže da li smo u srodstvu, jer imam veliku porodicu koja živi u jednom gradu.

– Da li je uopšte legalno sklopiti brak sa nekim sa kim si u daljem srodstvu?

– Možda vi čak niste ni rođaci, samo prikupljate lajkove.

– Siguran sam da će objašnjenje doći, nakon što ovo iskoriste za sve preglede koji se mogu dobiti na mrežama. (espreso.co.rs)

@nickandtylee

Sweet Home Alabama😚🤪 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #funny #ick #storytime #family #dating #utah #utahcheck #florida #fyp

♬ An der schönen, blauen Donau, Op. 314 – RIAS-Symphonie-Orchester & Ferenc Fricsay