Fatima i Jana prvi put upalile lajv na tik toku i zaradile 3400 Eura (VIDEO)

Region

Fatima i Jana prvi put upalile lajv na tik toku i zaradile 3400 Eura (VIDEO)

Fatima i Jana prvi put upalile lajv na TikToku i zaradile 3400 eura
Novopečene TikTok senzacije, Fatima i Jana, izazvale su pravu senzaciju kada su prvi put upalile lajv na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Njihova spontana i zabavna interakcija s pratiocima odmah je privukla veliku pažnju, a rezultat je impresivna zarada od 3400 eura za samo jedno veče!

Dugogodišnje prijateljice, poznate po svom humoru i autentičnosti, odlučile su da iskoriste sve prednosti koje TikTok pruža. Njihov prvi lajv bio je prepun smeha, šala i zanimljivih razgovora sa fanovima, što je očigledno odjeknulo među njihovom publikom.

“Nismo mogle da verujemo koliko ljudi nas prati i podržava. Ovo je za nas neverovatno iskustvo i jedva čekamo da ponovo idemo uživo,” rekla je Fatima nakon lajva.
Njihova spontanost i otvorenost osvojile su srca mnogih, a donacije koje su primile tokom lajva dokaz su koliko su ih fanovi podržali.

Jana je dodala: “Ovo je samo početak. Planiramo mnogo više sadržaja i jedva čekamo da vidimo gde će nas ovo putovanje odvesti.”

Fatima i Jana su još jednom pokazale da uz pravu energiju i strast, društvene mreže mogu postati izvor ne samo zabave, već i ozbiljne zarade. Ako je njihov prvi lajv bio ovako uspešan, nema sumnje da ćemo ih uskoro videti kako ruše nove rekorde. (goldy.pro)