MIONA SAOPŠTILA ODLUKU, ŠA PREBLIJEDIO OD STRAHA: Evo gdje će ZAVRŠITI nakon finala Elite 7! (FOTO)

Showbizz

MIONA SAOPŠTILA ODLUKU, ŠA PREBLIJEDIO OD STRAHA: Evo gdje će ZAVRŠITI nakon finala Elite 7!

Miona Jovanović se koleba u čijem krevetu će večeras prespavati!

Kragujevčanka Miona Jovanović, takmičarka rijaliti programa “Elita 7”, osvojila je osmo mesto odlukom gledalaca i nakon izlaska se pridružila voditeljki Dušici Jakovljević u studiju televiziji Pink. Odmah su se dotakli teme koja je intrigirala mnoge – njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša i porodični pritisci.

Naime, Miona je otvoreno govorila o raspravi koju je imala sa svojom porodicom nakon izlaska, priznavši da je bila pod pritiskom da prekine odnos sa Ša. Njen odgovor na pitanje o baki koja je izrazila želju da dočeka Ša nakon izlaska iz rijalitija bio je suzdržan, jasno pokazujući da je ova tema i dalje osetljiva za nju.

Miona, ja ću ti reći šta su tvoji roditelji rekli, o masnicama i svemu – dodao je Ša.

Tvoja baka je rekla da bi želela da dočeka Stanislava kad izađe – kazala je Dušica.
Nemam komentar za to – dodala je Miona.
Da li večeras ideš kod Ša? – upitala je Dušica.

Videćemo. Nije doneta konačna odluka – kazala je Miona.

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program “Elita 7” polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana. (ekskluziva.ba)