AKO NE MOŽEŠ POMOĆI BAR PODIJELI,Armin Hamidović (33), Otac Petogodišnjeg Dječaka, Hitno Treba Pomoć Dobrih Ljudi!

Region

AKO NE MOŽEŠ POMOĆI BAR PODIJELI,Armin Hamidović (33), Otac Petogodišnjeg Dječaka, Hitno Treba Pomoć Dobrih Ljudi!

Spasimo oca petogodišnjeg dječaka! Armin Hamidović (33), otac petogodišnjeg dječaka, hitno treba pomoć dobrih ljudi!

Dragi prijatelji, hitno je potrebna pomoć Arminu Hamidoviću, 33-godišnjem ocu petogodišnjeg dječaka, koji se suočava s teškom dijagnozom. Armin je rođen 1991. godine, porijeklom iz Srebrenice, i trenutno živi sa svojom majkom, suprugom Šerifom i sinom.
Teška dijagnoza

Prethodnih deset mjeseci Armin se bori s dijagnozom tumora želuca s metastazama na kostima. Nakon što su liječnici u Bosni i Hercegovini zaključili da ne mogu nastaviti s liječenjem, porodica je odlučila potražiti pomoć u inostranstvu. Trenutno se nalazi u Medipol bolnici u Istanbulu, gdje su mu ponuđena rješenja koja nisu dostupna u BiH.
Financijski teret

Troškovi liječenja u Istanbulu izuzetno su visoki, s jednim bolničkim danom koji košta 1.000€, bez uračunatih troškova pretraga i terapija. Porodica je do sada sama financirala sve troškove, ali se sada nalaze u situaciji gdje su daljnje mogućnosti liječenja ozbiljno ugrožene.

 

Kako možete pomoći

Pozivamo sve dobre ljude da pomognu Arminu u njegovoj borbi za život. Svaka uplata može značiti razliku. Uplate možete izvršiti na račun njegove supruge, Šerife Hamidović:

ŠERIFA HAMIDOVIĆ
Ormanica BB, Srebrenik
NLB BANKA
BROJ RAČUNA: 1321902018717015
SVRHA DOZNAKE: ZA LIJEČENJE ARMINA HAMIDOVIĆA

dijasporainfo .net