GODINAMA LAGAO ŽENU DA JE LEKAR: Svakog dana glumio da ide na posao, zbog JEDNE STVARI počela da sumnja, a evo ko ga je finansirao

Zanimljivosti

GODINAMA LAGAO ŽENU DA JE LEKAR: Svakog dana glumio da ide na posao, zbog JEDNE STVARI počela da sumnja, a evo ko ga je finansirao

Jedna gospođa iz Kine ovih dana se razvela od muškarca s kojim je provela u braku pet godina i sve vreme bila uverena da je njen suprug lekar u glavnoj bolnici u gradu Vuhiju, prenosi Yangtze Evening News.

Muškarac je svakog jutra glumio da odlazi na posao i vraćao se kasno uveče kako bi svoju suprugu držao u zabludi. Počela je da sumnja jer za sve vreme braka nijedan cent nije uložio u zajedničko domaćinstvo, te se pitala ima li uopšte on posao.

Otkrila je i da njen suprug ne poseduje nikakvu imovinu, te da čak ni automobil nije na njegovo ime, a svaki put kada bi pokušala da razgovara s njim o njegovim prihodima, on bi skretao s teme.

Da zlo bude veće, ispostavilo se da je njen suprug i porodični nasilnik, zbog čega je u njihovoj kući morala da interveniše i policija, a čest povod fizičkog zlostavljanja bile su upravo svađe u vezi s finansijama.

Ovaj par upoznao se nakon što su oboje izašli iz prethodnih brakova, a venčali su se posle tri meseca poznanatva. Dobili su i ćerku, nad kojom je sud ženi dodelio starateljstvo.

Suočen sa dokazima, muškarac je priznao da je godinama bio bez posla, pa otkrio i to da je lažna dokumenta o zaposlenju u bolnici kupio na internetu. Pomoću istih isprava pokušao je da prevari i sud.

– Lagao sam kako bih se izborio za starateljstvo nad svojom ćerkom – rekao je muškarac i dodao da je njegove dnevne troškove sve vreme finansirala njegova majka.

Uglavnom, sud je odobrio razvod, žena je dobila starateljstvo, a muškarcu je naloženo da plaća 1.000 juana (128 evra) mesečno za detetovo obrazovanje, navodi Yangtze Evening News. (Kurir.rs/ L. S.)