Mama Iz Splita Nudi Smještaj Ženi S Bebom Koja Nema Za Ljetovanje, Ako Treba Platit Će I Put

Region

Mama Iz Splita Nudi Smještaj Ženi S Bebom Koja Nema Za Ljetovanje, Ako Treba Platit Će I Put

U Facebook grupi Mamine tajne anonimne i javne osvanula je objava jedne majke iz Splita u Hrvatskoj koja je ponudila besplatan smještaj drugoj majci i djetetu

Anonimna objava u jednoj Facebook grupi dirnula je mnoge.

Naime, u Facebook grupi Mamine tajne anonimne i javne osvanula je objava jedne majke iz Splita u Hrvatskoj koja je ponudila besplatan smještaj drugoj majci i djetetu.

– Pozdrav drage mame, živim u Splitu i kako mi je muž često na terenu, sedmicama budem sama s malenom u velikom stanu, pa mi je palo na pamet da ugostim neku mamu s djetetom koji nemaju novca inače za odlazak na more. Imam gostinsku sobu, imam automobil, plaža nam je pet minuta autom. Voljela bih da to budu samo mama i dijete, preferirala bi dijete od godinu do godinu i po da se može družiti s mojim i da smo mama i ja u sličnim fazama pa da imamo tema za razgovor – napisala je nepoznata žena te dodala:

– Na porodiljskom sam pa imam vremena. E da, jedini uvjet je da se ni mama ni dijete ne boje velikih pasa jer imam jednog. Ako ste zainteresirane molim vas ostavite mi u komentaru vašu dob i dob djeteta (ako su i dva djeteta ni to nema problema ako sa sobom za malu bebu planirate nositi putni krevetić). Nadam se da ću ovim putem steći neko lijepo poznanstvo. Također, ni put nije problem platiti ako se sve dogovorimo – napisala je mama koja nije navela ime i prezime.

Image removed.
Objava je izazvala brojne pohvale i komentare.

“Kad bi barem bilo još ovakvih ljudi”, “Predivna gesta…”, pisali su mnogi. (faktor)