Žena Se Udala Za Muškarca Od Kojeg Je Starija 21 Godinu: “Zbog Njega Sam Izgubila Mnogo Prijatelja”

Region

Žena Se Udala Za Muškarca Od Kojeg Je Starija 21 Godinu: “Zbog Njega Sam Izgubila Mnogo Prijatelja”

Prije pet godina Colleen Hammami donijela je hrabru odluku započeti novi život s muškarcem za kojeg tvrdi da je ljubav njezina života.

Tunižanina Haithema upoznala je preko interneta i isprva nije znala da je znatno starija od njega. No, s vremenom se pokazalo da im razlika od 21 godine uopće ne predstavlja problem.

Nakon intenzivnih razgovora i dubokih emotivnih tema, Colleen je odlučila posjetiti Haithema u Tunisu, gdje je provela mjesec dana i upoznala njegovu obitelj. Ovo putovanje uslijedilo je nakon njezinog razvoda od bivšeg supruga, a ona i Haithem ubrzo su željeli ozakoniti svoju ljubav brakom.

 

Iako su je prijatelji i sin upozoravali na moguće prijevare i financijske rizike, Colleen je vjerovala u iskrenost Haitemove ljubavi:

“Svi su mislili da će me prevariti i ukrasti mi novac. Međutim, razgovarala sam s njim uživo svaki dan, nikad me ništa nije tražio “, rekla je Coleen, a prenosi The Sun.

Nakon pet godina braka Colleen i Haithem razmišljaju o proširenju obitelji:

“Kada sam ga pitala da ćemo imati dijete za dvije godine, rekao je da sam mu ja dovoljna. No, ubrzo smo došli na ideju da usvojimo dijete iz njegove zemlje”, dodala je Colleen.

Colleen je svjesna da je zbog te ljubavi izgubila mnoge dugogodišnje prijatelje, ali ističe:

“Jako ga volim. Sada mogu vidjeti da je ovo vrijedno toga i da je moja veza s Haithom ono što me čini sretnom.” (novizivot.net)