Jovana Jeremic-Decko koji ne moze djevojci kupiti kucu na moru i roleks ne treba ni da se zeni seljacina

Region

Jovana Jeremic-Decko koji ne moze djevojci kupiti kucu na moru i roleks ne treba ni da se zeni seljacina

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni. Javnost komentariše sve u vezi sa njom, a o njenoj izjavi da muž mora da joj kupi sat marke roleks i stan dugo se pričalo u javnosti.

Naime, Jovana je sada ostvarila još jednu na spisku svojih želja i rešila da sebe konačno počasti jednim roleksom, kojim se javno i pohvalila u jednoj emisiji.

– Volim bogate muškarce i šta je problem i ja sam bogata. Za godinu dana mi je život sve vratio, a neka bude i dve godine: Napravila sam mega karijeru na Pinku, postavila sam standard koji niko nije dosegao u informativnom programu sa svojim rezultatima, koji traju i dan-danas, kupila sam dva stana, jedan je u centru grada, drugi u Mirijevu, dete mi je progovorilo i ja sam sada srećno zaljubljena žena.

– Imate jednu ruiniranu Jovanu, ali ja sam znala šta treba da uradim i imala sam hrabrosti i kažem da ja neću da živim kao slepica, već kao kraljica, jer ja zalužujem sve i ja sam to sve sama stvorila. Sada mogu da biram sa kim ću da budem i neću da pristajem na manje, tako da ove moralistkinje koje mene komentarišu kao šta roleks…pa naravno da mora da mi kupi, jer sam ja sama sebi već kupila – pričala je Jovana i javno se pohavlila novim roleksom, pa nastavila:

– Ovo je pravi roleks, a muškarci treba da se takmiče, koji će da mi kupi bolji, pa naravno da će da mi kupe, neću valjda da budem sa nekim ko će manje da mi da – istakla je Jovana. (goldy.pro)