“LJUDINO, ZBOG OVOGA TEBI JE RAJ ZAGARANTOVAN” Nenad je heroj koji je poginuo pomažući kolegi, POGREŠAN KORAK GA ODVEO U SMRT

Svijet

“LJUDINO, ZBOG OVOGA TEBI JE RAJ ZAGARANTOVAN” Nenad je heroj koji je poginuo pomažući kolegi, POGREŠAN KORAK GA ODVEO U SMRT

Porodica i prijatelji opraštaju se od poginulog Nenada, zbog onoga što je učinio, kažu da mu je raj zagarantovan

Nenad Nikolić (42) iz Banovog polja kod Sremske Mitrovice, poginuo je u sredu u večernjim satima u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Bratislavi, kada ga je udario kamion makedonskih tablica, usled čega je nesrećni čovek stradao na licu mesta!

Vest o tragediji ubrzo se proširila među kolegama, koji su o tome obavestili i Nenadovu porodicu, što im je, kako kažu u potresnoj ispovesti za Kurir, izuzetno teško palo!

Raj za heroja

– Nenada poznajem godinama, on je i kao dete bio umiljat i dobroćudan kakav je bio i celog svog života. Voleo je život, bio je veseo, i kao i svi veliki i krupni ljudi, osoba sa karakterom doboćudnog mede koji u životu ni mrava nije popreko pogledao – ovim rečima se od poginulog čoveka oprostio njegov prijatelj.

Svi koji su poznavali Nikolića, za njega su imali samo lepe reči, mnogi će, kako kažu, pamtiti nezaboravne trenutke i anegdote vezane za ovog čoveka, koji je iza sebe ostavio sina iz jedinog braka.

Prijatelji kažu da je porodica poginulog čoveka skrhana bolom, a inače, Nenadova bivša supruga na društvenim mrežama, objavila je potresne reči upućene Nenadu kao opis fotografije na kojoj se nalazi on i pretpostavljamo njihov zajednični sin.

– Ako sada posmatraš šta se ovde dešava, znam da ne možeš da poveruješ da lijem ovolike suze zbog tebe… Poslednji pozdrav od tvoje bivše i jedine žene – napisala je Nenadova bivša supruga, ispod čega su se ređali komentari, kako Nenadovih prijatelja, tako i poznanika: “Ljudino, zbog ovog nesebičnog dela, za tebe je raj zagarantovan!”

Vozio po Evropi

Nenad je, inače, poslednjih godina radio kao vozač koji je vozio svuda po Evropi, a kobnog dana vraćao se za Srbiju iz Bratislave, kada je na auto-putu uočio drugi kamion sa srpskim tablicama. Kako mu nije strano da čoveku u nevolji priskoči u pomoć, Nenad je zaustavio svoje vozilo i izašao da pomogne kolegi.

– Stradao je kada se zaustavio da bi pomogao kolegi u nevolji, kom je trebala pomoć da zameni gumu. Kada su završili posao, Nenad je zakoračio na auto-put i na njega je tada naleteo kamion – rekao je prijatelj poginulog čoveka za Kurir.

Stravičan prizor

Očevici nesreće ostali su zatečeni prizorom, sve se dešavalo u brzini, a u potresnom oproštaju od velikog prijatelja, očevidac ove nesreće potvrdio je da je video trenutak kada je četrdesedvogodišnji čovek načinio pogrešan korak koji ga je odveo u smrt.

– Naš brat, drug i pre svega kolega, smrtno je stradao na autoputu ispred Bratislave, i to pred mojim očima i očima još dvojice kolega – napisao je njegov prijatelj. (kurir.rs)