VODITELJKA TRUDNA U 40. GODINI, A OVAKO IZGLEDA TIK PRED POROĐAJ Ne Skida Osmeh Sa Lica, A Pogledajte U Kakvom Luksuzi Živi Sanja Kužet

Showbizz

VODITELJKA TRUDNA U 40. GODINI, A OVAKO IZGLEDA TIK PRED POROĐAJ Ne Skida Osmeh Sa Lica, A Pogledajte U Kakvom Luksuzi Živi Sanja Kužet

Voditeljka Sanja Kužet (40) ima dvojicu sinova – Andriju i Strahinju, a sada broji sitno kada će dobiti još jednog naslednika.

Sanja broji sitno do porođaja, a sada je njen prijatelj objavio njene najnovije fotografije i pokazao kako izgleda voditeljka tik pred porođaj.

 

Oni je pozirala u dugoj beloj haljini dok nije skidala osmeh sa lica, a mnogima je zapao za oko enterijer oko nje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli huso cobic 🇭 🇨 (@husocobic)

 

Naime, poznato je da Sanja živi u luksuznom stanu u centru Beograda, gde sada provodi i najviše vremena i gde je sebi napravila oazu mira.

Topli dom Kužetove je opremljen skupocenim nameštajem, a voditeljka je svaki detalj pažljivo birala.

Ono što je primetno jeste da je prostor ispunjen svetlim tonovima, pa tako voditeljka u dnevnoj sobi ima veliku bež garnituru i policu iste boje. U dnevnom boravku se takođe nalazi i zelena fotelja, kao i jastuci koje je kupila u istom tonu, dok stočić krasi vaza sa svežim lalama. Dom Sanja Kužet smešten je na poslednji sprat jedne od modernih zgrada, a kako je većinom opkružen staklom pogled iz njenog stana je bajkovit jer se vidi skoro čitav grad.

Sanja Kužet smrvljena zbog ubistva koleginice: “U mojoj duši nenadoknadiva praznina…” (blic.rs)