PJEVAČ OSVOJIO SRCE SRBIJE! Emir Đulović otkazao album da bi pomogao ljudima koji su izgubili kuće u poplavama! ZAPLAKAO U EMISIJI

Showbizz

PJEVAČ OSVOJIO SRCE SRBIJE! Emir Đulović otkazao album da bi pomogao ljudima koji su izgubili kuće u poplavama! ZAPLAKAO U EMISIJI

Emir Đulović, poznati pevač, bio je gost u emisiji “Divan šou”, gde je emotivno govorio o svojoj karijeri, odustajanju od promocije albuma zbog poplava i humanitarnom radu koji je usledio.

Voditelj Ivan Gajić započeo je razgovor sa Emirom Đulovićem retrospektivom njegove karijere. Emir se prisetio 2014. godine, kada je započeo promociju svog četvrtog albuma i naglasio kako je bio jako srećan.

Potom je opisao kako je 2014. godina bila ključna za njegovu karijeru, ali i kako su poplave promenile tok događaja.

To je moj četvrti album. Svi momci koji su radili na albumu su muzičari, uključujući mog brata. Tada sam radio promociju albuma, gde je bilo prezentovanje pesama na televiziji – rekao je.

Međutim, poplave koje su pogodile region te godine navele su Emira da odustane od promocije albuma.

Uložio sam jako puno u promociju, ali su se desile poplave. Onda sam sve pustio po strani, stavio na “off” i izašao na teren. Izlazio s ljudima, obilazio mesta, posvetio se humanitarnom radu – rekao je Emir.
Emir se prisetio kako je ostavio sve po strani kako bi pomogao ljudima pogođenim poplavama.

 

Tako je Boga, ja sam to tako prihvatio. Iako smo mnogo uložili u album, posvetio sam se spašavanju ljudi. Bilo je teško, ali emotivan mi je taj period. Ljudi su kuće izgubili. Sve što su gradili ceo život – rekao je Emir sa suzama u očima i dodao (Kurir.rs)