Srpkinja MILANA Zavolela Muslimana EMINA: “Zaljubili Smo Se Na SELU, A To Kako Me Je Zaprosio, Pamtiću Ceo Život”, A Evo Kako OKOLINA REAGUJE NA NJIHOV BRAK

Region

Srpkinja MILANA Zavolela Muslimana EMINA: “Zaljubili Smo Se Na SELU, A To Kako Me Je Zaprosio, Pamtiću Ceo Život”, A Evo Kako OKOLINA REAGUJE NA NJIHOV BRAK

U svetu prepunom predrasuda i podela, imamo dokaz da ljubav dvoje ljudi može prevazići sve prepreke. Donosimo vam inspirativnu priču o Srpkinji Milani iz Novog Sada koja se udala za Bošnjaka Emina iz Austrije. Njihova romansa počela je na svadbi u malom selu u Bosni, a danas zajedno grade život u Austriji, uprkos svim izazovima.

Milanina kuma je odmah primetila nešto posebno između njih dvoje i predložila da izađu na kafu. Pozvala je njega da im se pridruži, na šta je on odmah pristao. Razgovarali su šest sati, dok nije pala noć i počela žurka pred svadbu. U tom trenutku, on je izvadio papirni ubrus, napravio prsten i pred svima je zaprosio.

Život u Austriji i prve prepreke
Danas žive zajedno u Austriji. Mnogi misle da im je lako jer su “preko”, ali ona ističe da i tamo ima mnogo predrasuda, baš kao i na Balkanu.

– Bilo je i onih koji su mislili da sam se udala za papire, što je apsurdno jer sam živela sasvim solidno u Novom Sadu, gde otac ima transportnu firmu – kazala je Milana koja je imala sreće da upozna srodnu dušu i sa njim zasnuje porodicu.

 

Prihvaćena od strane njegove porodice
Njegova porodica ju je prihvatila raširenih ruku. Iako su njegove sestre u početku bile zabrinute, kasnije su je prihvatile.

– Moja majka je bila presrećna, dok je otac, zbog iskustava iz rata, u početku bio protiv. Čak mi ni na venčanje nije došao, ali šta je tu je. Posle su se strasti smirile – rekla nam je lepa Novosađanka.

 

Brza trudnoća i bajkovito venčanje
Par se upoznao avgusta 2022, a nakon tri nedelje ona je planski ostala trudna.

– Znali smo da smo jedno za drugo. Naša princeza Najla rođena je u maju sledeće godine. Venčali smo se iste godine i imali venčanje iz bajke. Danas živimo zajedno sa njegovom porodicom, delimo dvorište i osećamo se kao jedna velika porodica – kaže nam Milana.

Osude i podrška

Iako su se suočili sa osudama sa obe strane, njihova ljubav je ostala nepokolebljiva.- Njegovi prijatelji su se pitali zašto bi bio sa Srpkinjom, dok su njeni prijatelji govorili da je “prodala veru za večeru”.

 

– Ne kajemo se ni trenutka. Volimo se svim srcem i uživamo u životu, bez obzira na to što smo izgubili neke prijatelje. Mi smo jedno drugom najbolji prijatelji, kaže ona.

Ova ljubavna priča između Srpkinje i Bošnjaka pokazuje da prava ljubav ne poznaje granice. Bez obzira na prepreke i osude, oni su pronašli sreću jedno u drugom i dokazali da ljubav može pobediti sve. (zena.blic.rs)