Čovjek Umro U Snu Na Dan Ženinog Poroda, Sada Sama Brine O Kćeri

Svijet

Čovjek Umro U Snu Na Dan Ženinog Poroda, Sada Sama Brine O Kćeri

Rebecca Moss, Engleskinja čiji je partner Thomas Gibson umro u snu na dan kada je trebala na carski rez, progovorila je o životu svoje kćeri bez oca.

Moss je pronašla Gibsona (40) rano ujutro 7. lipnja 2023. nakon što je doživio srčani zastoj dok je spavao na kauču. Moss je kasnije tog dana rodila njihovu kćer Harper.

Stanovnica Mancherstera kaže da je Harper, kada je napravila prve korake, završila hodajući prema ploči s uspomenama koju je Mossova sestra napravila za Gibsonovo bdjenje.

“To je bilo lijepo, ali u isto vrijeme i srceparajuće jer on nije tamo da vidi kako ona postiže tu prvu nevjerojatnu prekretnicu”, objašnjava ona.

Harperin prvi rođendan također je bio “gorko-slatka” prigoda, no njezina se mama pobrinula da to bude poseban dan za njezinu kćer.

“To je njezin rođendan, to je jedini koji ima, to je dan za slavlje”, kaže Moss. “Odlučili smo da ćemo misliti na Toma na njegov rođendan, koji je u travnju, a ne na isti dan. Njezin rođendan trebalo bi biti sretno vrijeme i nešto što bi ona mogla proslaviti.

 

Čovjek je umro 11 dana nakon prvih simptoma
Gibson je umro 11 dana nakon što je 27. svibnja otišao na odjel za nesreće i hitnu bolnicu Wythenshawe sa simptomima ozbiljne želučane tegobe koju je imao otprilike tri tjedna.

Ali Gibsonu je rečeno da ode i vrati se za tjedan dana ako se simptomi ne povuku. Istraga na Mrtvozorničkom sudu u Stockportu 4. i 5. lipnja pokazala je da je liječnik pogrešno protumačio elektrokardiogram (EKG) pokojnog oca.

“Bila je to moja najgora noćna mora”, kaže Moss za PEOPLE, prisjećajući se trenutka kada je čula procjenu na sudu. Ipak, laknulo joj je kad je konačno shvatila što se tog dana dogodilo.

Gibson se jako veselio danu rođenja svoje kćeri. “Bio je tako uzbuđen i očito je nije uspio upoznati”, kaže Moss.

Više od godinu dana kasnije, Moss kaže da joj je još uvijek teško u potpunosti shvatiti iznenadni gubitak partnera.

Moss kaže da su ona i njezina kći Harper planirale posjetiti groblje gdje je Gibson pokopan s čestitkom koju je djevojčica izradila za njega u vrtiću. Nosimo ih u svojim molitvama!

(novizivot.net)