U Rodilištu Rođeno Sedam Parova Blizanaca U Manje Od Tjedan Dana: “To Ne Viđamo Često!”

Zanimljivosti

U Rodilištu Rođeno Sedam Parova Blizanaca U Manje Od Tjedan Dana: “To Ne Viđamo Često!”

Dobiti blizance poseban je doživljaj za roditelje, a pogotovo za rodilište. Jedna bolnica u Ohiju imala je priliku dočekati sedam parova blizanaca u niti tjedan dana.

S jednim novorođenčetom ima puno posla. S blizancima je sve dvostruko. Dvostruki je blagoslov, ali i dvostruki su zadaci koji očekuju novopečene roditelje. Ni u rodilištu nije drugačije – dvostruka sreća, ali i dvostruki zadaci i posao. Jedno rodilište u Ohiju ovih dana iskusilo je kako je to imati 7 parova blizanaca. Sedam!

Blizanci često trebaju posebnu njegu jer se najčešće rode prije termina, a u ovom je rodilištu rođeno sedam parova blizanaca u razmaku od samo nekoliko dana.

U objavi na Facebooku bolnice Hillcrest klinike Cleveland u Mayfield Heightsu navedeno je da je osoblje postporođajnog odjela bolnice bilo vrlo zaposleno zbog velikog broja rođenih blizanaca tijekom prošlog tjedna.

 

“Osjećali smo dvostruku ljubav brinući se za 7 parova novorođenih blizanaca, u isto vrijeme”, napisala je bolnica u objavi. “Neki su roditelji poželjeli dobrodošlicu svojim prvim bebama, dok su drugi poput Jasona i Kare proširili svoju sada već sedmeročlanu obitelj!”

U objavi su se našle i fotografije blizanaca, koje je uvijek tako slatko vidjeti, a mnogi su im poželjeli sreću i zdravlje i sve najbolje.

Inače, samo jedan par blizanaca rođenih u prošlom tjednu bili su dječak i djevojčica — svi ostali parovi braće i sestara bili su oboje dječaci ili obje djevojčice. Iako je 14 blizanaca puno za bilo koju bolnicu, u bolnici Hillcrest su se svojedobno brinuli za devet parova blizanaca odjednom.(novizivot.net)