Muke “Kralja Paprike”: “Kad Izbacim Sliku Sa Njive, Nijedna Neće Da Lajkuje, Kad Izbacim Iz Skupog Auta Javi Se Njih 300”

Zanimljivosti

Muke “Kralja Paprike”: “Kad Izbacim Sliku Sa Njive, Nijedna Neće Da Lajkuje, Kad Izbacim Iz Skupog Auta Javi Se Njih 300”

Njegoš Stojadinović (42) je ozbiljan poljoprivrednik iz predgrađa Prijepolja u naselju Kolovrat. Ovaj mladi momak teškim radom stekao je nadimak “kralj paprike”. Ima svoje plantaže, veliko imanje, bavi se proizvodnjom voća i povrća, međutim, sa svoje nepune 42 godine, nikako ne može da nađe srodnu dušu. Kaže da se vrijeme sada promenilo, i da djevojke promijene mišljenje o njemu čim vide da radi na njivi.

– Vrijeme se promijenilo, a pogotovo od kad radim ovaj posao i kada me vide na njivi djevojke sasvim drugačije mišljenje imaju o meni. Puno puta uveče kad imam vremena izbacim slike kupusa i paprike na društvene mreže i ne mogu da vjerujem da nijedna žena te slike neće da lajkuje. Od toga nema ništa. Gledam šta se dešava… Onda meni jedan drug kaže, koji ima rols rojsa, da se slikam u njemu. Ja se slikam u njemu, vidim imam 300 lajkova. Gledam i ne mogu da vjerujem da djevojke danas više cijene gvožđe obično, automobil nego proizvođača koji proizvede 150 tona povrća. Ne gledaju ko si i šta si, već gledaju ko šta ima – kaže Njegoš.

“Čim vidim da mi traži novac, da traži provod…”

Iako je imao nekoliko upoznavanja, sva su se završila neuspješno.

– Nisam probirljiv, ja samo tražim normalnu curu, koja se ne stidi ovoga posla koji ja radim. Ne stidim se tog posla, od ujutru do uveče sam na njivi. Imao sam par upoznavanja preko Fejsbuka, odeš u drugi grad, popiješ piće ili izađeš na ručak, ali ona neće da dođe u Prijepolje – kaže Njegoš i dodaje:

– Ali čim vidim djevojku izađe prvo drugo veče, traži mi novac, traži mi provod. Kaže mi usred sezone kad moram da okopavam papriku, kaže – ‘ajmo na more! Ma kakvo crno more… – kaže Njegoš.

Vrijedan, radan i uporan, Njegoš kaže da se ne libi nikakvog posla.

– Ne libim se nikakvog rada, i kad stignem iz njive mogu i da spremim i da skuvam i da operem, mada i majka mi je tu štagod treba. Stigne i u njivu ako treba… Pogledajte moje ruke, ovo su sve žuljevi, radim svakoga dana i svakakvih obaveza imam. Uvijek nekog posla ima… Ne treba mi toliko vrijedna žena, samo nek je normalna. Ne tjeram ja tu ženu da radi po njivama, samo te kućne poslove koje svaka domaćica radi. Želim da radim, da i dalje proizvodim voće i povrće i da budem punog obraza i da što više stvaram – kaže ovaj vrijedni čovjek za Prva TV.

Puno njih priča eto što se nisam oženio. Do kraja godine punim 42 godine uglavnom, nikad nije kasno. Bitno je naći normalnu osobu, normalnog druga – zaključuje on. (srpskainfo)