U sobi sam, sjedim i plačem: Teško priznanje Dragane Mirković 70 dana nakon razvoda

Uncategorized

U sobi sam, sjedim i plačem: Teško priznanje Dragane Mirković 70 dana nakon razvoda

Dragana Mirković razvod nije lako podnela

 

Dragana Mirković razvod od Tonija Bijelića nije lako podnela, i nakon priznanja da je brak gotov nije se na ovu temu oglašavala za medije.

– Jedino što sam imala da kažem ja sam rekla, to je bilo negde sredinom marta. Posle toga reč jednu nisam rekla, niti sam bilo šta drugo uradila, nema potrebe za tim. Bila sam spremna na tako neka čudna pisanja i neke čudne naslove. Šta da radim, to tako ide – ispričala je Dragana.

 

Onoliko koliko sam ja mogla da utičem svojim ćutanjem, uticala sam. Ne zato što sam to namerno uradila, nego što sam ja takva osoba. Mislim da su ljudi primetili da sam potpuno van cele priče i da jednostavno vodim računa o svojoj deci.

Kao što sam i rekla u svojoj objavi, ostajem verna svojoj porodici, vodim računa o tome, volim lepe stvari – rekla je nedavno pevačica koja je sada na Instagramu objavila kratko priznanje koje je obrz obrisala.

– Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmejana.

Dođem i vratim se u sobu – opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti – napisala je Dragana na svom Fejsbuk nalogu. (ekskluziva.ba)