Šejla Zonić osvojila automobil od Granda, a pitanje njenog kolege o nagradi nasmejalo je sve

Showbizz

Šejla Zonić osvojila automobil od Granda, a pitanje njenog kolege o nagradi nasmejalo je sve

Šejla Zonić postala je glavna tema medija nakon što je pobedila u „Zvezdama Granda“, a sada je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ podelila svoje emocije i utiske o osvajanju titule.

Pobednica je istakla da su se posle nedelju dana utisci slegli, ali da pomisao na finalnu noć i dalje budi emocije kod nje.

-Bila sam u šoku, svi smo u finalu bili u šoku i gledali smo pored treme da se što više smejemo i opustimo, nisam ni ja izuzetak – rekla je Šejla.

Pobednica je sa oduševljenjem podelila svoje utiske o novom automobilu koji je dobila od Granda.

-Kad sam preuzela auto, napravila sam jedan krug – rekla je Šejla, a zatim se finalista Dino Suljić nadovezao sa željom da sazna da li Škoda Kamiq ima dobru opremu.

-Evo upozorenja (smeh), sad ćeš ćuti. Mene zanima da li Škoda ima zimske gume? Jesi li dobila sa autom? – pitao je Dino kroz smeh, a Šejla je zatim odgovorila:

-Ima, ful je oprema.

-E, to mi je drago čuti- dodao je Dino.

Podsetimo, Šejla se oglasila i otkrila detalje njenog prvenca kojim će početi solo karijeru posle osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

-Najveći izazov i fokus posle pobede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pesme koja će obeležiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i celim svojim bićem verujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pesma – poručila je pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić. (grand.nova.rs)