“Nisam stigla da se isplačem” Šejla Zonić progovorila o napadima nakon pobjede u Zvezdama Granda: “Život je prekratak”

Showbizz

“Nisam stigla da se isplačem” Šejla Zonić progovorila o napadima nakon pobjede u Zvezdama Granda: “Život je prekratak”

Nakon pobede u 17. sezoni „Zvezda Granda“, Šejla Zonić bila je na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“. Šejla se pojavila u društvu kolega iz finala, koje će također gostovati u specijalnom izdanju emisije koju vode Vesna Milanović i Siniša Medić, i tom prilikom za Grand otkrila kako se osjeća nakon trijumfa.

Šejla, prošlo je samo nekoliko dana od spektakularnog finala, kako se osjećaš sada, je l’ bilo suza?

„Živa sam, hvala Bogu (smijeh)! Nisam još uvijek uspjela da shvatim šta se dešava jer sam odmah upala u kolotečinu, tu su gostovanja u medijima, svi su mi rekli da to iskoristim maksimalno i ja to radim sa zadovoljstvom.

Imam nastupe, radim sad za vikend, pa dok budem putovala imaću vremena da saberem fino utiske, pa malo i da koju suzu pustim.

Presretna sam i preponosna što sam ostvarila svoja očekivanja i očekivanja ljudi koji su glasali za mene. Emocije su ogromne, naravno pozitivne.“

Pa, ti nisi imala vremena ni da se isplačeš kao čovjek?

-Pa, nisam, samo ono malo što sam plakala kad je bilo proglašenje i to mi je to (smijeh), ali ajde, biće.“

Trenutak kada je tvoj otac izašao na scenu u finalu, rasplakao je tebe, ali i milionski auditorijum, da li si imala prilike da pogledaš taj snimak?

„Pogledala sam i baš je dirljiv trenutak. Drago mi je što je to ostalo negdje zabilježeno i što ćemo uvijek imati priliku da se prisjetimo toga. Mislim da se takav trenutak više nikada neće ponoviti.“

Da li si se čula sa mentorkom Cecom Ražnatović nakon finala?

„Nismo još stigle da se čujemo, da detaljno porazgovaramo o svemu. Kao što je i rekla ono veče, preponosna je i srce joj je puno, kao i meni. Puno mi je srce zbog uspjeha, uspješnog mentorstva i imam samo reči hvale za mentorku.“

Tvoj suprug Armin se oglasio na društvenim mrežama i zamolio ljude da ne vrijeđaju tebe i tvoju porodicu, da li i ti imaš šta da poručiš onima koji vas negativno komentarišu?

„Meni je sad trenutno u fokusu da se bavim svojom prvom pjesmom, da ona bude pun pogodak i želim svu energiju da usmjerim ka tome. Ništa drugo me ne zanima, ja sam umjetnik i to živim cijeli svoj život.“

Kažu da ko pjeva ne misli zlo, koju pjesmu bi ti zapjevala ‘hejterima’?

VEZANI TEKST: Pobjednica Zvezda Granda Šejla Zonić najavila veliki koncert u BiH, ali ipak neće biti održan u Tuzli

„Uh, sad si me uhvatila na blef (smijeh). Nemam sad ništa da zapjevam za njih, ali evo jedne poruke, bez pjesme, za sve ljude dobre volje ‘Volite se, ljubav je predivna i život je prekratak da bi se bilo koja druga emocija živjela, samo ljubav, ljubav i ljubav’“ – rekla je Šejla za Grand. (bhdijaspora.net)