Đula Drini se nakon finala Zvezda Granda pojavila na televiziji u Srbiji i izazvala veliku pažnju

Showbizz

Đula Drini se nakon finala Zvezda Granda pojavila na televiziji u Srbiji i izazvala veliku pažnju

Đula Drini, pjevačica iz Cazina, je već sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ privukla veliku pažnju javnosti, kako zbog svog moćnog glasa i nevjerovatne ljepote, tako i zbog neobičnog imena. Već nakon finala počela su i pojavljivanja na televiziji, a snimak njenog pjevanja već je izazvao veliku pažnju.

Inače, Đula je ranije otkrila od koga je dobila ovo neobično ime, koje je njegovo značenje, a podijelila je i svoje impresije i očekivanja od učešća u „Zvezdama Granda“.

-Ime Đula mi je dao otac. Inače, nosim ime moje nane, a u prijevodu znači ruža.

Ponosna sam na svoje ime jer je jedinstveno, unikatno. Nikad ga se nisam sramila, volim ga jer je zvučno, lako se pamti, a mislim da ne postoji nijedna Đula na estradi.

U narodnoj muzici nijedna pjevačica se ne zove Đula, tako da smatram da je to moja prednost- istakla je takmičarka ranije za Grand.

Kada se prijavila za emisiju, Đula je imala samo jednu želju – da bude u timu Dragana Stojkovića Bosanca što joj se i ostvarilo.

Ranije je otkrila i kakav odnos ima sa njim.

-Bosanca sam baš zavoljela, što se moglo vidjeti u emisiji, a i on mene također. Baš je lako raditi s njim. Naravno, on je moja najveća podrška i nagovorio me da se prijavim- otkrila je Đula za Grand.

Sada je Đula nastupila i na jednoj televiziji u Srbiji. (bhdijaspora.net)