Ipak će biti pobedničkog koncerta: Otkrivamo gde će Šejla Zonić pevati nakon trijumfa, na sceni će joj se pridružiti još jedna zvezda

Showbizz

Ipak će biti pobedničkog koncerta: Otkrivamo gde će Šejla Zonić pevati nakon trijumfa, na sceni će joj se pridružiti još jedna zvezda

Mediji danima ne prestaju da pišu o Šejli Zonić koja je odnela pobedu u „Zvezdama Granda“, a nakon brojnih spekulacija otkriveno je da li će biti pobedničkog koncerta.

Kako je njen suprug ranije istakao, iz Tuzle ih još niko nije kontaktirao povodom očekivanog događaja, međutim pevačica se danas oglasila sa novim vestima.

Naime, Šejla je na svojim društvenim mrežama otkrila kako će koncerta ipak biti, ali ne u Tuzli.

– Dragi moji, pozivam vas na koncert u Sanskom mostu na stadionu „Podgrmeč“ koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem– objavila je Šejla na svom Fejsbuku.

Inače, njen suprug Armin juče je javno stao u odbranu pobednice koja se suočila sa vređanjima na društvenim mrežama.

-Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti. Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke!- poručio je Zonić, a potom nastavio:

-Kao akademski muzičar u regionalnom takmićenju je predstavila Tuzlu, Sanski Most i Bosnu i Hercegovinu na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije ni bila rođena kada su se mnoge stvari dešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrzeti, ali ne radite to preko naših leđa!

Podsetimo, nakon Šejlinog trijumfa u „Zvezdama Granda“, pred našim kamerama govorili su i pevačicini roditelji koji su napade na svoju ćerku doživeli veoma bolno.

-Teško jako. Najteže je svakom roditelju kad mu neko nešto ružno kaže o njegovom detetu. Imali smo strpljenja. Neka svako misli šta hoće, džabe mu. Ja nikad ne bih hteo da gradim svoju karijeru, niti bih dozvolio svom detetu da gradi svoju karijeru na tuđem nekome– rekao je Šejlin tata za Grand, nakon čega se pobednicina majka rasplakala. (grand.nova.rs)