Preminula Samohrana Majka Za Koju Se Borila Cela Srbija: Iza Sebe Ostavila Tri Ćerkice

Region

Preminula Samohrana Majka Za Koju Se Borila Cela Srbija: Iza Sebe Ostavila Tri Ćerkice

Cela Srbija je navijala za hrabru Mariju Šaponjić iz Beograda, samohranu majku tri devojčice koja se četiri godine borila sa tumorom debelog creva. U jednom trenutku imala je čak 13 tumora, a uprkos teškoj borbi, nije odustajala. Nažalost, danas su njeni prijatelji saopštili da je Marija preminula.

Život je za Mariju Šaponjić bio poput igre na sreću, a ona je iz svake runde izlazila kao pobednica bez obzira što se sama brinula o tri maloletne devojčice.

Kada joj je zloćudni tumor debelog creva „pokucao“ na vrata, ona mu se nije predala. Započela je grčevitu borbu, sama, sa svojom decom, protiv opake bolesti. Nažalost, danas se njena porodica i prijatelji opraštaju od ove hrabre žene.

„Sa velikom tugom vas obaveštavamo da nas je napustila naša lavica Marija Šaponjić posle duge i hrabre borbe i velike podrške sa vaše strane, ipak nije uspela. Hvala svima koji su bili uz nju!“, piše u Fejsbuk grupi Humanitarne licitacije.

U komentarima poznanici, prijatelji, ali i članovi grupe opraštaju se od Marije za koju se molila cela Srbija.

Ono što je posebno sve pogodilo, jeste činjenica da su iza Marije ostale tri ćerke koje su se lavovski borile za svoju majku šireći apele za pomoć putem društvenih mreža.

 

Marija je, setimo se, govorila za Nova.rs kako joj je jedina želja da ozdravi da bi mogla da bude uz svoje ćerke.

„One su same, kako će bez mene? Čeznem da potrčim za njima, da se zajedno smejemo novom danu. Budim se svako jutro s razmišljanjem jesam li još uvek živa. Teško je to“, kazala je ona tada.

Primila je više od 50 terapija, a cela Srbija je skupljala novac preko humanitarne fondacije za njeno lečenje u inostranstvu.

Nažalost, nije izdržala. (nova.rs)