Ovo niste videli na TV-u: Reakcije finalista nakon ispadanja u ZG, Đula Drini poslala poruku Šejli

Showbizz

Ovo niste videli na TV-u: Reakcije finalista nakon ispadanja u ZG, Đula Drini poslala poruku Šejli

Ove subote na spektakularan način završena je još jedna sezona „Zvezda Granda“ u kome se dvadeset kandidata borilo za pobedu koja je završila u rukama Šejle Zonić.

Tokom finalne večeri smenjivale su se emocije uzbuđenja, treme i sreće, a naše kamere zabeležile su reakcije kandidata nakon ispadanja.

U prvom preseku šou je napustilo osam kandidata, a mi vam otkrivamo da li su se pojedini razočarali.

– Možda neke druge godine bude bolje– poručila je Beta Sudar dok je sa osmehom napuštala veliku scenu.

– Srećne smo, nismo očekivale. Hvala svima koji su glasali– dodale su Jelena Prole i Julija sa kojima su se usaglasili i ostali.

Na veliko iznenađenje javnosti, šest muških izvođača isplao je u drugom preseku, a pred našim kamerama pokazali su veliku zahvalnost i ponos na uspeh.

– Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, meni je bilo bitno da prođem prvi pesek i u tome sam uspeo. Od sutra kreće novi život i borba za opstanak- rekao je Petar Krekić.

– Utisci su predivni, želim da se zahvalim svima koji su odvojili vreme, novac i živce, prezadovoljan sam, postigao sam svoj cilj- dodao je Dejan Dačević.

U poslednjem preseku, šou su napustili i neki od glavnih favorita.

– Super, ja sam preazadovoljna, želim svu sreću pobedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja- poručila je Đula Drini, dok Antonija Čerkez nije mogla da sabere emocije.

– Ja samo kažem neka je prošlo, nije lako biti gore još sam pod utiskom– rekla je Čerkezova, dok u videu na početku teksta možete pogledati sve reakcije finalista nakon ispadanja. (grand.nova.rs)