NJIH ČETVORO SU U OTVORENOM BRAKU, SVAKO SA SVAKIM SPAVA: “Ako naša deca budu htela da znaju KO IM JE OTAC, neka provere sami”

Zanimljivosti

NJIH ČETVORO SU U OTVORENOM BRAKU, SVAKO SA SVAKIM SPAVA: “Ako naša deca budu htela da znaju KO IM JE OTAC, neka provere sami”

Kada pomislimo na brak, prva asocijacija svima je da je to zajednica koju čine dvoje ljudi. Međutim, izgleda da to nije praksa svuda. Jedna neobična porodica koja sebe naziva “poliamornom četvorkom” živi potpuno netipičnim životom i malo ko može ostati imun na njihovu priču.

Ono što što još dodatno komlikuje celu priču jeste to da imaju decu. Kako tvrde, oni zapravo nemaju predstavu ko je tačno otac dvoje najmlađe dece u njihovoj nesvakidašnjoj porodici. Osim dvoje najmlađe dece, u porodici živi još dvoje starije u dobu od sedam i osam godina. Njihovi roditelji su Alisija i Tajler Rodžers koji su decu dobili pre nego su stupili u poliamornu zajednicu s prijateljima Šonom i Tejom Hartles.

“Želeli smo da napravimo sve što je moguće kako bismo bili sigurni da se svi osećaju kao ravnopravni roditelji. U ovom trenutku genetika ne bi ništa promenila” rekla je Teja i dodala da će podržati decu ako jednog dana budu želeli da znaju sve o biološkim roditeljima.

Spavaju zajedno u krevetu i imaju plan za to

Zajedno su uselili u dom 2020. godine, a godinu dana kasnije Teja i Alisija su rodile, u razmaku od sedam meseci. Obe su dobile dečake i smatraju se majkama obojici.

Spavaju svi zajedno ali nekad i partneri posebno. Ako jedan par želi malo vremena nasamo, objaviće to u grupnom četu. U jednom videu su prikazali kako se bude jedno pored drugog u svakoj kombinaciji.

“Naša veza je nastala prirodno, ali iziskivala je puno rada. Da si mi pre četiri godine rekao da ćemo biti u poliamornoj vezi s četvoro dece, nasmejala bih ti se u lice. Nisam ni slutila da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada dogodila. Hvala Bogu na tome. Volim te zauvek” rekla je Teja svom suprugu Šonu u jednom od videa. (Kurir.rs/M.J)