Sanski Most I Tuzla Ignorišu Šejlu Zonić, Ništa Od Kocerta Dočeka?!

Showbizz

Sanski Most I Tuzla Ignorišu Šejlu Zonić, Ništa Od Kocerta Dočeka?!

Šejla Zonić (30) pobjednica je 17. sezone „Zvezda Granda“, najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, osvojivši nevjerovatnih 132.014 glasova od ukupno 529.000. Publika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Hrvatske i Crne Gore dala je svoj glas za ovu talentiranu pjevačicu.
Tokom cijelog takmičenja Šejla je dominirala i bila jedan od glavnih favorita, što je krunisano pobjedom u subotu navečer. Od trenutka proglašenja pobjednice, njen telefon nije prestajao zvoniti, a čestitke su stizale iz cijelog regiona.

Međutim, unatoč velikom uspjehu, lokalne vlasti u Sanskom Mostu i Tuzli, još uvijek nisu reagovale povodom organizacije koncerta dočeka.

U intervjuu za Avaz, Šejla je izrazila razočaranje zbog nedostatka inicijative iz ovih gradova.

– Stvarno ne znam. Niko me još nije zvao. Da se ja pitam, da ja organiziram, to bi se desilo već danas (jučer, op.a.). Stvarno ne znam ni ko to organizira… Mislim da to gradovi organiziraju. Tuzla ili Sanski Most, to su moja dva grada. Sad, ko će prije i da li će uopće iko, ja zaista ne znam, kazala je Šejla.

Dok Šejla uživa u svom uspjehu i čeka na konkretne korake iz svojih gradova, njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju vijesti o potencijalnom koncertu. (dijasporainfo.net)