Roditelji Svojoj Kćeri Za Peti Rođendan Poklonili PRAVU TETOVAŽU: Majka Tvrdi Da Je To Bilo Posebno Iskustvo Zbližavanja

Zanimljivosti

Roditelji Svojoj Kćeri Za Peti Rođendan Poklonili PRAVU TETOVAŽU: Majka Tvrdi Da Je To Bilo Posebno Iskustvo Zbližavanja

Nedavno je jedan video napravio pometnju na TikTok-u, a u njemu je prikazano kako roditelji vode djevojčicu na tetoviranje.

“Naša četverogodišnjakinja dobiva svoju prvu tetovažu. Puni pet godina ovog vikenda i ovo je savršeno vrijeme da je odvedemo da dobije svoju prvu tetovažu, pogotovo jer sam sa pet godina ja dobila svoju prvu tetovažu, pa je ovo na neki način i iskustvo posebnog povezivanja”, ispričala je majka u videu.

 

Objasnila je da je djevojčica sama izabrala tetovažu, koja je minimalistička i da je odlično podnijela cijeli bolni proces. Posebno je naglasila da je dijete neizmjerno sretno i da smatra da ovo treba normalizirati.

Naravno, ovaj video zapalio je mrežu, jer zaista nije svakodnevno da se dijete tetovira.

 

“Je li ovo stvarno?”; “Je li legalno?”; “Mislio sam da će biti ona koja se pere vodom…”; “Je li to sigurno za dijete?”; “Nikada to ne bih dopustila, kada ima 18 ok, ali sa 4 nikako!”

Međutim, bilo je i dosta komentara koji su iskazivali oduševljenje, pa čak i podijelili svoja iskustva gdje govore kako su sa još manje godina dobili svoje prve tetovaže.

Bilo kako bilo, riječ je o zaista malom djetetu, te ostaje pitanje koliko će joj smetati ova tetovaža kada bude starija…

A kakvo je vaše mišljenje o ovom potezu roditelja, pišite nam u komentarima. (novizivot.net)