Prvi intervju Mikija Sekulovskog nakon finala: Drugoplasirani otkrio da li je razočaran: „Bilo je čudno“ VIDEO

Showbizz

Prvi intervju Mikija Sekulovskog nakon finala: Drugoplasirani otkrio da li je razočaran: „Bilo je čudno“ VIDEO

Kao jedini muškarac koji je uspeo da se plasira u top šest, a zatim i u superinale „Zvezda Granda“, Miki Sekulovski osvojio je drugo mesto u velikom finalu, a za naš portal podelio je prve utiske nakon završetka takmičenja.

Roker iz tima Cece Ražnatović otkrio je da li je očekivao da će dogurati tako daleko kada se prijavio za šou.

– Nisam očekivao. Bio sam zadovoljan i sa tim što sam došao u finale, ali zahvajujem se svima ovom prilikom što ste glasali za mene. Prezadovoljan sam i spremam vam nove projekte– rekao je Sekulovski koji je nakon proglašenja da je u trci za pobedu jedva obuzdao emocije na sceni.

– Nisam očekivao da ću da dođem do superfinala, bilo je stresno i neverovatno, ali pregurao sam i zadnju pesmu– kaže pevač.

Miki Sekulovski intervju nakon finala
Iako vlada mišljenje da publika više glasa za izvođače narodne muzike, Mikijev uspeh uverio nas je u suprotno, o čemu je progovorio i talentovani Makedonac.

– Nisam verovao. Ja se izdvajam od svih jer pevam rok i pop i bilo mi je čudno što ljudi prihvataju vrstu muzike koju ja slušam i pevam, ali istovremeno mi je drago što kažu da im se sviđa sve i to što su glasali– iskren je za Grand.

Screenshot 2024 06 09 133440
Miki je priznao da mu je posebno drago jer je pobeda ostala u njegovom timu.

– Kada je ostalo nas troje nisam znao ko će da pobedi, ali drago mi je zbog Šejle jer je ona jedan od najboljih, ako ne i najbolji vokal u ovom takmičenju, i što je iz mog tima– objašnjava Sekulovski.

Zanimalo nas je i da li je razgovarao sa Cecom o nastavku saradnje.

– Pričali smo i nastaviću saradnju sa njom. Možda se desi neki duet, meni će biti vrlo drago da se uradi nešto sa mojim i njenim pevanjem i ako prihvati biće mi drago– otkrio je Miki čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta. (grand.nova.rs)