“DOSTA MI JE VIŠE…” Darko i Ana otvorili skroz dušu o svom odnosu, a reakcija njihove ćerke na vest da je Katarina trudna je šok

Showbizz

“DOSTA MI JE VIŠE…” Darko i Ana otvorili skroz dušu o svom odnosu, a reakcija njihove ćerke na vest da je Katarina trudna je šok

O narušenom odnosu bivših supružnika Ane Sević i Darka Lazića mnogo se pisalo i pričalo, a u poslednje vreme njihov odnos je i te kako skladan, a Ana je čak i bila gost na njegovoj svadbi sa svojim mužem.

Oni su sada progovorili o svom skladnom odnosu, a otkrili su i kako je njihova ćerka Lorena prihvatila vest da je Katarina trudna, te da će dobiti sestru.

– Najbitnije da u životu podržavamo jedno drugo i da budemo jedno uz drugo i u dobru i u zlu – rekao je Darko.

– Takav odnos bih svakome poželela. Kad nešto ne ide, hajde da napravimo prijateljski odnos, za mene je to sasvim normalna stvar. Otkad se Darko vratio u Lorenin život odmah se vidi promena na detetu. Odmah je sve lepše – poručila je Ana.

– Prva Lorenina reakcija je bila kad smo joj saopštili da će dobiti sestru: ”Joj, dosta mi je bebaća više” – otkrio je Darko.

– Lorena i bebe. Meni je rekla kad smo joj saopštili da čekam Simeona: Nadam se da je to to. Sada je mnogo srećna sada što će dobiti sestru. Ma samo neka se ndesa rađaju i neka su živa i zdrava – otkrila je Ana i dodala:

– Rekla sam Darku: Nemoj ovu da si zeznuo, imaćeš problem sa mnom. Sve se lepo uklopilo, Katarina je divna devojka. Neizmerno sam zahvalna i njoj i njenoj porodici koja je prema Loreni onakva kako se samo poželeti može. (kurir.rs/premijera vikend specijal)