ZATVORENE LINIJE ZA GLASANJE! Minuti nas dele od toga da saznamo KO JE NOVA ZVEZDA GRANDA, evo kako je izgledalo celo finale

Showbizz

ZATVORENE LINIJE ZA GLASANJE! Minuti nas dele od toga da saznamo KO JE NOVA ZVEZDA GRANDA, evo kako je izgledalo celo finale

Održava se finale emisije “Zvezde Granda 2024”, a po prvi put u istoriji ovog takmičenja čak dvadeset pevača i pevačica će se boriti za prvo mesto i laskavu titulu najboljeg pevača.

Pored toga, pobednik će dobiti pesmu i kompletan marketing za svoju buduću karijeru, a i ostali finalisti će biti nagrađeni po propisima “Grand produkcije”.

00:55 Ceca sa kandidatima

00:40 Treća i poslednja u superfinalnom krugu nastupa Andrijana Petrušovska

– Ona se u poslednjem krugu odlučila za pesmu “Zajdi, zadji”, zanimljivo, Andrijana nije važila za favorita, a večeras je sve iznenadila plasmanom u TOP 3.

00:37 Druga u superfinalnom krugu nastupa Šejla Zonić.

– Šejla, kao što smo već pisali, jedna od glavnih favorita za pobedu što se večeras i dokazalo. Ona je u poslednjem krugu pevala “Ne dam bolu da me slomi” od Marije Šerifović.

00:34 Prvi u supefinalnom krugu nastupa Miki Sekulovski.

– Pesma za koju se odlučio je “Da te bogdo ne volim”, a koliku tremu ima svedoči rečenicu koju je izustio nakon što je otišao u TOP 3 – Ja neću moći da otpevam novu pesmu.

00:33 Linije za glasanje su po poslednji put otvorene! Nakon ovog kruga će se proglasiti pobednik.

00:32 Miki je izjavio da nije spreman da otpeva treću pesmu, dok su dame bile u potpunom šoku.

00:31 FINALISTI KOJI SU UŠLI U TOP 3 SU:

Šejla Zonić, Miki Sekulovski i Andrijana Petrušovska

00:27 Zatvorene su linije za glasanje i napravljen je treći presek! (kurir.rs)