Zasluženo: Šejla Zonić je pobjednica Zvezda Granda 2024

Showbizz

Zasluženo: Šejla Zonić je pobjednica Zvezda Granda 2024

Pjesmom Ne dam srce da me boli, izdominirala je i zadnjem ovogodišnjem pojavljivanju i zasluženo pobijedila.

Ovako je izgledalo večeras: Dvadeset najboljih nakon devet mjeseci borbe i zalaganja, stiglo je do finalne noći.

Nakon prvog izvođenja, prvog kruga, njih 12 je otišlo dalje, u drugi krug, a to su: Dino Suljić, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Antonija Čerkez, Šejla Zonić, Rijad Rahmanović, Miki Sekulovski, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Petar Krekić, Đula Drini i Dejan Dačević.

A onda nakon drugog kruga ostalo je šest kandidata: Miki Sekulovski, Đula Drini, Melisa Zijadić, Antonija Čerkez, Andrijana Petruševska i Šejla Zonić. Tri kandidatkinje iz Bosne i Hercegovine, dvije iz Makedonije i još jedan muškarac, Miki Sekulovski. kao jedini muškarac koji je ostao u ovoj fazi takmičenja.

Nakon što su se predstavili još jednom pjesmom, Saša Popović je pročitao imena troje njih koji idu u superfinale. To su: Andrijana Petruševska, Miki Sekulovski i Šejla Zonić. Bilo je ovo iznenađenje za mnoge, ali su glasovi publike ovako odlučili.

Nakon još jedne pjesme i nastupa svih troje kandidata, ostalo je da se svi zajedno sa drugim predstavnicima žirija i organizatora nađu na velikoj bini i Saša Popović je pročitao glasove publike.

Šehla Zonić je dobila najviše glasova publike i na kraju, zasluženo pobijedila u ovom važnom, regionalnom takmičenju.

Čestitamo Šejli, kao i svim ostalima takmičarima i želimo im sve najbolje u životu i radu. (Izvor:Cazin.net)