Šejla Zonić nakon pobjede otkrila kakva će joj biti prva pjesma i kako je nositi breme favorita

Showbizz

Šejla Zonić nakon pobjede otkrila kakva će joj biti prva pjesma i kako je nositi breme favorita

Ona je bez razmišljanja otkrila da li je očekivala pobjedu kada se prijavila za takmičenje

Šejla Zonić pobjednica je takmičenja „Zvezda Granda 2024“, a svoje prve utiske nakon finala podijelila je sa ekipom Granda.

Ona je bez razmišljanja otkrila da li je očekivala pobjedu kada se prijavila za takmičenje.

– Samo ću da kažem da sam ostvarila ono za šta sam se borila i trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo da ćemo pobijediti, tako da lagala bih kada bih rekla da nisam – istakla je Šejla.

 

Teret favorita

Talentovana pjevačica sa osmijehom na licu otkrila je kome je posvetila veliku pobjedu.

-Posvećujem svom trudu, radu i zalaganju, ali naravno i svom suprugu i svojoj porodici. Bilo je izazovno i naporno, pogotovo kada su snimanja bila baš često, ali vrijedilo je – rekla je.

Pobjednica je otvoreno govorila o tome kako je bilo nositi teret favorita u najgledanijem muzičkom takmičenju.

-To je veliko breme, kada nosite tu titulu favorita i imate odgovornost prvo prema sebi, a onda prema svim ljudima koji očekuju od vas da ste na svakom nastupu briljantni – rekla je Šejla, a zatim dodala kako bi opisala sebe svim onima koji je ne poznaju:

-Jedan veliki borac i neko ko je vjeran sebi i svojim moralnim načelima, ambiciozna i puna ljubavi. Inače, ponosna sam na svoju publiku i na sve koji su glasali za mene. Stvarno se od srca zahvaljujem i hvala vam svima.

 

Poređenje s Džejlom

Pobjednica je otkrila kako reaguje na to što je često porede sa Džejlom Ramovićem uz pitanje „Da li je Šejla nova Džejla?“

-Nisam još čula da me porede sa Džejlom. Ona je mlađa kolegica i ja je poštujem zbog svega što ona radi i pratim njen rad, ali smatram da svako treba da gradi karijeru pod svojim imenom, a ne pod nečijim – rekla je Zonić, pa otkrila kakva će biti njena prva pjesma:

-Neće biti sevdalinka, bit će nešto modernije prikladno za mene i ovo što ja jesam. (cazin.net)