Savladale je emocije: Šejla Zonić zaplakala i zapjevala “Zdravo Bosno” nakon pobjede u Zvezdama Granda!

Showbizz

Savladale je emocije: Šejla Zonić zaplakala i zapjevala “Zdravo Bosno” nakon pobjede u Zvezdama Granda!

Više od pola miliona ljudi iz pet država bivše Jugoslavije glasalo je za večeras za finaliste muzičkog šoua “Zvezde Granda”. Za sjajnu Šejlu Zonić, pobjednicu takmičenja, stiglo je čak 132.047 glasova putem SMS-a.

Nakon što je proglašena apsolutnom pobjednicom, Zonić je zaplakala dok joj je na bini pritrčao suprug kao i kolege iz šoua.

Kako tradicija “Zvezdi Granda” nalaže, Šejla je otpjevala jednu od pjesama koje je izvodila u finalu – “Da sam ptica”.

Maestralnu pjevačicu emocije su definitivno savladale kada su njeni roditelji izašli na scenu. Oca nije puštala iz zagrljaja, dok joj je glas pucao, a na suze samo tekle.

Uspjela je otpjevati dio pjesme, posebno onaj koji glasi:

-Zdravo Bosno, uvijek zdravo da si.

Kreativni direktor „Grand produkcije“ Saša Popović došao je na finale, uprkos tome što je nedavno slomio nogu i nosi gips.

Popović je za Grand otkrio svoje impresije tokom finala najgledanijeg šou programa.

-Zaista sam zadovoljan ovom sezonom, puno puta sam to rekao. Ovo je jedna od najboljih sezona u posljednjih deset, dvanaest godina. Daj Bože da ovakva bude sljedeća– rekao je Saša Popović.

Na pitanje da li su zaposleni u Grandu profesionalnost naučili od njega, odgovorio je:

-Ja to radim već 20 godina kada su „Zvezde Granda“ u pitanju, dok sam ja tu moraju da rade kao švajcarski sat. Svi znaju svoj dio posla, radim sa ekipom koja je godinama ovdje uz mene i to je tajna uspjeha, zbog toga sve štima.

Saša je za Grand otkrio i da li će u narednoj sezoni nešto da promjeni.

-Još ne znam, sve zavisi.

Kada pregledam sve kandidate i kad budem video koliko ih ima, onda donosim odluku koji ćemo koncept primjeniti– istakao je i otkrio da li mu je teško što i dalje nosi gips i da li planira da odmori nakon završetka finala.

-Tri sedmice nosim gips i treba još tri sedmice, pa onda mjesec dana rehabilitacija. Tako da, do prvog avgusta nema šanse da mrdnem bilo gdje. (bhdijaspora.net)