OSVANULO OPROŠTAJNO PISMO ZOKIJA ŠUMADINCA: Pjevač predosjetio SMRT?! Ovako se pozdravio sa fanovima (FOTO)

Showbizz

OSVANULO OPROŠTAJNO PISMO ZOKIJA ŠUMADINCA: Pjevač predosjetio SMRT?! Ovako se pozdravio sa fanovima (FOTO)

Nedavno se javno oprostio od svih rečima koje su sve šokirale!

U javnosti je poput odjeknula vest da je bivši učesnik rijalitija “Zadruga” i pevač Zoran Zoki Šumadinac iznenada preminuo u snu usled srčanog zastoja, a ispraćaj na večni počinak će se održati u nedelju, 9. juna 2024. godine u 13 časova, u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca. Inače, popularni šou-men je u februaru ove godine na svom Instagram profilu objavio oproštajno pismo, u kojem je naveo da se povlači sa društvenih mreža.

 

Naime, on se tada javno oprostio od socijalne platforme TikTok, na kojoj je bio izuzetno aktivan, međutim, kako je odlučio, više ne želi da bude deo nje zbog nasilja i svakojakih negativnih stvari koji mladi tamo plasiraju. Međutim, mnogi su upravo zbogo ovoga pomislili da je bivši zadrugar predosetio svoju smrt.

Dragi moji, želim da vas obavestim da od 1. februara 2024. godine nisam na TikToku i da su svi ostali profili lažni. Ne želim da se više vraćam na pomenutu aplikaciju iz razloga što previše dece i mladih prikazuju nasilje i zaista ogavne stvari. Zbog svega toga jednostavno ne vidim sebe na toj mreži. Družimo se putem Instagrama, Fejsbuka i televizije. Puno vas volim i svima želim od srca sve najbolje – istakao je Zoki u svojoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži.
Podsećanja radi, javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru “Autotjun”, koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija “Zadruga 3”, a potom i “Zadruga 5”. Iako se nije dugo zadržao na imanje u Šimanovcima, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti. (ekskluziva.ba)