DEČKO KOM JE MARIJA OBEZBEDILA POMOĆ JE PREVARANT?! Mustafa koji je živeo ispod mosta izbačen iz stana: “Alkoholičar je i lažov!”

Showbizz

DEČKO KOM JE MARIJA OBEZBEDILA POMOĆ JE PREVARANT?! Mustafa koji je živeo ispod mosta izbačen iz stana: “Alkoholičar je i lažov!”

Marija Šerifović pomogla je Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je spavao ispod mosta, da obezbedi krov nad glavom i normalne uslove za život. Međutim, kako sada navode mediji, mladić je prevario pevačicu i predstasvio se u potpuno drugom svetlu od onoga kakav je zaista.

Marija mu je našla posao na gradskim bazenima, platila mu kiriju za stan u periodu od godinu dana, ali i tri obroka dnevno u obližnjem restoranu.

Sada je osvanula vest da je Mustafa isteran iz stana, za koji mu je Marija platila stanarinu, a tim povodom oglasila se vlasnica stana, koja tvrdi da je on običan prevarant.

Ona tvrdi kako je Mustafino snimanje ispod mosta čista gluma, kojom je hteo da dobije sažaljenje ljudi i donacije. Nazvala ga je neradnikom, lažovom, kockarom i alkoholičarom, a pričala je i da je bio jako neuredan i da je laž gde sada živi sa ženom i njeno troje dece.

Da podsetimo, Marija se sažalila kada je čula za talentovanog dečka koji živi

– Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana…. – pričala je Marija. (kurir.rs)