Dečak Hteo Da Se Ubije Jer SU GA MALTRETIRALI U ŠKOLI: Majka Objavila POTRESAN SNIMAK Sina Na Kom Plače I Preklinje Je Da Mu Pomogne, A Onda Se DESILO NEŠTO NEVEROVATNO

Region

Dečak Hteo Da Se Ubije Jer SU GA MALTRETIRALI U ŠKOLI: Majka Objavila POTRESAN SNIMAK Sina Na Kom Plače I Preklinje Je Da Mu Pomogne, A Onda Se DESILO NEŠTO NEVEROVATNO

Kvejden Bejls, dečak star 13 godina postao je poznat u celom svetu kada je njegova majka, slomljenog srca, objavila snimak na kome se vidi kako on plače. Dečak ima patuljasti rast i zbog toga je trpeo maltretiranje i poniženje celog svog života, ali sada mu se sreća osmehnula.

Za Kvejdena su svi čuli kada je njegova borba protiv nasilnika koji su ga maltretirali obišla i dirnula svet. Sada, on se pojavljuje u holivudskom blokbasteru “Furiosa”. Film je peti deo franšize “Pobesneli Maks” a Kvejden igra Ratnog dečaka i to pored zvezda Krisa Hemsvorta i Anje Tejlor-Džoj.

 

Kvejdenova borba protiv maltretiranja obišla je svet nakon što je njegova majka objavila uznemirujući video na Fejsbuku.

U njemu, Kvejden, koji pati od ahondroplazije, vrste patuljastog rasta, traži nož da se ubije nakon što su ga maltretirali u školi. Video je privukao pažnju poznatih ličnosti širom sveta, uključujući holivudsku superzvezdu Hju Džekmana.

 

Hju Džekman je na Tviteru objavio video u kojem je poslao podršku dečaku: „Kvejden, jači si nego što znaš, druže. I bez obzira na sve, ti imaš prijatelja u meni.” Glumac je apelovao na svoje fanove da budu ljubazni jedni prema drugima.

I slavni režiser bio dirnut Kvejdenovom pričom,
Džordž Miler, režiser “Furiosa”, bio je dirnut Kvejdenovom pričom i odlučio je da ga angažuje u svom filmu.

Njegova majka kaže da nikada nije želela da objavljuje snimak svog deteta, ali ističe da je imala potrebu da podigne svest o tome kroz šta prolazi njen sin. Video Kvejdena podelila je kaže, kako bi ceo svet video kroz šta prolazi njen sin, prenosi “Dejli mejl”.

– Molim vas, učite svoju decu, svoje porodice, prijatelje, jer ovo je lice maltretiranja, i nemojte posle da se pitate zašto deca sebi oduzimaju život – rekla je ona tada. (blic.rs)